Κένι Λαλά : Έρχεται για να μείνει

Κένι Λαλά : Έρχεται για να μείνει

Στην Ελλάδα ο Κένι Λαλά. Για να μπει απευθείας στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Νεότερες πληροφορίες από τη Γαλλία για τη σπουδαία κίνηση του Ολυμπιακού με τον Κένι Λαλά. Και ίσως από εκεί θα μάθουμε οριστικά και τον ορίζοντα αυτής της μεταγραφής.

Πριν από λίγο ΜΜΕ της χώρας μετέδωσε πως ο 29άχρονος μπακ έρχεται άμεσα στην Ελλάδα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και δεν έρχεται απλά για να υπογράψει με θέα στην επόμενη σεζόν, όπως διέρρευσε αρχικά. Αλλά για να μείνει. Και να ενισχύσει άμεσα το ρόστερ των Ερυθρόλευκων.  Όπως έγραψε to10.gr

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι νταμπλούχοι βάζουν στη «μηχανή» τους απευθείας τον ποδοσφαιριστή. Και φυσικά ότι θα τον έχουν στην Ευρωπαϊκή τους λίστα. Εκεί όπου υπάρχει δικαίωμα για τρεις «αλλαγές» σε σχέση με την αντίστοιχη του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ρέαμπτσιουκ, ο Σωκράτης και ο Λαλά δηλαδή σε αυτό το σενάριο. Αντί του Σουντανί, του Σισέ και…; Και πιθανότατα του μπακ που θα αποχωρήσει άμεσα. Είτε πρόκειται για τον Ντρέγκερ που είναι το πιθανότερο. Είτε για τον Ραφίνια που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται άλλωστε στο τέλος της σεζόν.

Με βάση τις ίδιες πηγές λοιπόν ο παίκτης δεν αποκλείεται σήμερα Σάββατο να φτάσει στη χώρα μας. Και η μεταγραφή του να ανακοινωθεί ως την Δευτέρα: Μεταγραφή που θα έχει άμεσο «αντίκρισμα». Εξυπακούεται πως άλλη μεταγραφική κίνηση ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει. Δεν έχει άλλωστε και το περιθώριο για άλλες αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ