Τι λένε στην Ιταλία για την αποχώρηση του Λιβάγια από την ΑΕΚ

Τι λένε στην Ιταλία για την αποχώρηση του Λιβάγια από την ΑΕΚ

Το... διαζύγιο του Μάρκο Λιβάγια με την ΑΕΚ απασχολεί και τη γειτονική χώρα.

Ο Μάρκο Λιβάγια δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, με τον Κροάτη επιθετικό να βάζει τελεία στην «κιτρινόμαυρη» πορεία του μετά από 3.5 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο.

Ο Κροάτης παίκτη απασχολεί πολλές ομάδες από την Τουρκία και άπαντες περιμένουν να δουν ποια θα είναι η επόμενη ποδοσφαιρική του περιπέτεια.

Η είδηση του… διαζυγίου του 27χρονου με την Ένωση δεν πέρασε στα ψιλά ούτε στην Ιταλία, με την ιστοσελίδα «seriebnews.com» να ασχολείται με το ζήτημα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία:

Ο Μάρκο Λιβάγια δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Ο πρώην παίκτης της Τσεζένα, Ίντερ, Αταλάντα και Εμπολι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ελληνικό σύλλογο, στον οποίο παίζει από το 2017. Αυτό γνωστοποίησε και ο ίδιο ο οποίος δήλωσε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του.

Θα υπήρχε μία συμφωνία με την Τράμπζονσπορ, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε. Ο πρώην παίκτης της Ιντερ θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ιταλία, όπου και θα αγωνιζόταν σε ομάδες που παλεύουν για την άνοδο στην Serie A και το καλοκαίρι θα μπορούσε να παίζει στη μεγάλη κατηγορία.

Εν ολίγοις ο Λιβάγια θα μπορούσε από του χρόνου να παίζει σε νεοφερμένη ομάδα στην Serie A που θα πάλευε για την σωτηρία. Μάλιστα η ομάδα θα μπορούσε να πάρει δωρεάν έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ