Ολυμπιακός : Στην Αθήνα ο Λαλά (pics+vid)

Ολυμπιακός : Στην Αθήνα ο Λαλά (pics+vid)

Ο Κένι Λαλά ήρθε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό - «Ερχομαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και θέλω να κατακτήσω πολλούς τίτλους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γάλλος στις πρώτες του δηλώσεις.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου ήρθε στην Αθήνα ο Κένι Λαλά, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους Πειραιώτες.

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον 29χρονο δεξιό μπακ προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 16:45, με τον Κένι Λαλά να είναι η τρίτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τους Ρέαμπτσιουκ και Παπασταθόπουλο. Οπως διαβάσατε από to10.gr, ο Γάλλος αμυντικός θα υπογράψει για 2.5+1 χρόνια στους Πειραιώτες, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν πολύ έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Λαλά εξέφρασε τη χαρά του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τους Ερυθρόλευκους. «Είμαι πολυ χαρουμενος που είμαι εδω. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινουργια περιπετεια με το νέο μου συλλογο. Ξέρω ότι ερχομαι σε ένα πολυ μεγάλο συλλογο. Θέλω να κερδίσουμε πολλούς τίτλους και να μεγαλωσω και το δικό μου παλμαρε. Πραγματικά ανυπομονώ για τη νέα μου καριερα», ανέφερε.

Ο Λαλά θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι θα γίνουν η πέμπτη ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί ο 29χρονος μπακ, μετά τις Παρί FC, Βαλενσιέν, Λανς και Στρασμπούργκ.

Φέτος, στο πρώτο μισό της σεζόν ο Γάλλος πραγματοποίησε 21 συμμετοχές στη Ligue 1, έχοντας 3 γκολ και 2 ασίστ σε 1.837 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά, με τη φανέλα της Στρασμπουργκ είχε παίξει σε 131 παιχνίδια, έχοντας 13 γκολ και 19 ασίστ. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 274 ματς, έχοντας απολογισμό 16 γκολ και 25 ασίστ. Μια σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό,  με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και να έχει μια ακόμα ποιοτική λύση στα χέρια του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ερυθρόλευκων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την άφιξή του:

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ