Κρεσπί : «Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, εφικτός στόχος η 6άδα»

Κρεσπί : «Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, εφικτός στόχος η 6άδα»

Ο Κρεσπί μίλησε για την ανατροπή-νίκη του Αστέρα απέναντι στον Αρη και έθεσε ως μεγάλο στόχο την είσοδο στα πλέι οφ.

Ο Ρεγκίς Κρεσπί ήταν αυτός που στο 66’ ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι με τον Αρη και έδωσε το… έναυσμα για την ολική ανατροπή και τη νίκη του Αστέρα με 2-1, για την 20η αγωνιστική της Superleague.

Στο 70’ μάλιστα έβγαλε την ασίστ στον Ριέρα, ο οποίος δεν λάθεψε απέναντι από τον Σιαμπάνη και έδωσε το τρίποντο της νίκης στους Αρκάδες. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Κρεσπί μίλησε για την επιτυχία του Αστέρα και έθεσε ως μεγάλο στόχο της ομάδας του στην είσοδο στην πρώτη 6άδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε βρει τον ρυθμό μας, ήμασταν λίγο χαμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο, με περισσότερη λογική, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν και βάλαμε τα γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Για τη σημασία της τριπλής αλλαγής Ράσταβατς στην έκβαση του αγώνα: «Πιθανώς να μας έδωσαν αέρα αυτές οι αλλαγές. Έτσι κι αλλιώς έχουμε μια ομάδα που δουλεύει πολύ καλά και όλοι είναι πολύ καλοί παίκτες. Μας βοήθησαν οι αλλαγές για να κάνουμε την ανατροπή στο παιχνίδι».

Για το κυνήγι της εξάδας: «Είναι πράγματι πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Άρης, και είναι ψηλά στη βαθμολογία. Νομίζω πως με τα αποτελέσματα που έχουμε θα συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε και θα είναι εφικτός ο στόχος της εξάδας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ