«Τελειώνει» ο Αουγκούστο, επαφή του ΠΑΟΚ με τον Χαρίση

«Τελειώνει» ο Αουγκούστο, επαφή του ΠΑΟΚ με τον Χαρίση

Μετράει ώρες στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο ο Βραζιλιάνος μέσος, με τον ΠΑΟΚ να έχει κάνει ήδη κρούση στον Χάρη Χαρίση και να επιθυμεί την επιστροφή του 26χρονου χαφ.

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, με τον Ντάγκλας Αουγκούστο να μετράει ώρες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου και τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να έρχεται σε επαφή με τον Χάρη Χαρίση του Ατρομήτου.

Ο 26χρονος, ο οποίος άνηκε στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2019, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και η ομάδα της συμπρωτεύουσας θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει πολύ καλή άποψη για τον Ελληνα μέσο και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δικέφαλος έχει κάνει ήδη κρούση για την απόκτησή του. Ο Χαρίσης φέτος είναι από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Νταμιρ Κάναντι. Εχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια, έχει 1 γκολ και είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση του Ατρομήτου.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Χάρη Χαρίση έκαναν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του και ειδικά μετά την απόφαση του Πάμπλο Γκαρσία να «τελειώσει» τον Ντάγκλας Αουγκούστο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος από τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος πλέον μετράει ώρες στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο και αναζητείται τρόπος να αποχωρήσει.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις στις δύο υποθέσεις, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να πάρει τώρα τον Χάρη Χαρίση και να απαλλαγεί άμεσα από τον Αουγκούστο. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση για τον Βραζιλιάνο, που δεν κατάφερε να ικανοποιήσει. Ο Χαρίσης από την άλλη, ο οποίος είναι μια περίπτωση που μοιάζει πολύ με την αντίστοιχη του Ουάρντα, κρίνεται ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση αυτή τη στιγμή. Προέρχεται από γεμάτη σεζόν, γνωρίζει τι εστί ΠΑΟΚ, αφού ουσιαστικά είναι παιδί του Δικεφάλου και τον ενάμιση χρόνο που αγωνίζεται στον Ατρόμητο δείχνει ότι μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο να δώσει πολύτιμες λύσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ