Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με Αουγκούστο (pics)

Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με Αουγκούστο (pics)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι έξαλλοι με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο για μια ανάρτηση που έκανε στα social media την ώρα της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Η απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος

Λίγες ώρες μετά το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δέχτηκε πλήθος αρνητικών σχολίων, από οπαδούς του ΠΑΟΚ, για μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Σε αυτή, ο Βραζιλιάνος μέσος εμφανίζεται να ασχολείται με το κινητό του, την ώρα του αγώνα. Σημειώνεται πως ο Αουγκούστο ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα, αλλά, έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα, έχοντας και μια κίτρινη κάρτα από το 27ο λεπτό.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο τοποθετήθηκε, με ανάρτηση στο Instagram, όπου έγραψε το εξής: «Σχετικά με μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media. Δεν είναι ορθή. Πάντα δίνω το 100% με τον ΠΑΟΚ όταν αγωνίζομαι. Πήρα το κινητό για να απαντήσω στην οικογένεια μου στην Βραζιλία, για τη θεία μου που είναι θετική στον κοροναϊό. Παιζόντουσαν τα τελευταία δευτερόλεπτα στο παιχνίδι και το σκορ ήταν 5-0. Μην υπαινίσσεστε πολλά πράγματα που δεν είναι αλήθεια».

Δείτε τη φωτογραφία του Αουγκούστο που εξόργισε τον κόσμο:

Και η απάντηση του Βραζιλιάνου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ