Παναθηναϊκός : Κίνηση της Λιντς για τον (ελεύθερο) Λουντ!

Παναθηναϊκός : Κίνηση της Λιντς για τον (ελεύθερο) Λουντ!

Οι Αγγλοι υποστηρίζουν ότι τα «παγώνια» έκαναν κρούση στον ατζέντη του Φινλανδού μέσου, για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του ενόψει καλοκαιριού!

Ο Ρόμπιν Λουντ ήταν ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που είχαν δικαίωμα να κάνουν προσφυγή τις προηγούμενες εβδομάδες. Αλλά δεν το έπραξε. Ο διεθνής Φινλανδός μέσος του Τριφυλλιού, παρότι είχε αρκετές κρούσεις από συλλόγους του εξωτερικού, αποφάσισε ότι θα είναι καλύτερο για τον ίδιο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό έως το τέλος της σεζόν. Όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του.

Η παραμονή του στους Πράσινους θεωρείται απίθανη καθώς ήδη από την Αγγλία ξεκίνησαν τα σενάρια που τον θέλουν να έχει δεχθεί κρούση από τη Λιντς. Όπως προκύπτει, μάλιστα, τα «παγώνια» φέρεται να επικοινώνησαν με τον ατζέντη του παίκτη, Πολ Μάρτιν, ενημερώνοντάς τον ότι σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση για 3ετές συμβόλαιο. Το οποίο θα έχει ισχύ από το καλοκαίρι.

Εντούτοις, ο Λουντ είχε προταθεί και στην Μπρίστολ Σίτι, ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο Λουκ Στιλ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον τέως συμπαίκτη του στους Πράσινους. Με τις πιθανότητες για να κατατεθεί πρόταση να είναι αυξημένες.

Εξάλλου, ο Λουντ δεν δείχνει να βιάζεται να υπογράψει σε κάποια ομάδα από τώρα. Ο 24χρονος μέσος θεωρεί ότι ούτως ή άλλως το καλοκαίρι θα μπορέσει να βρει ομάδα που να τον καλύπτει. Ενώ δεν θα έλεγε όχι στο να μείνει στον Παναθηναϊκό, εάν η κατάσταση βελτιωνόταν. Καθώς ο ίδιος και η σύζυγός του λατρεύουν την Αθήνα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ