Παναθηναϊκός : Το εντυπωσιακό σερί ανέπαφης εστίας του Διούδη

Παναθηναϊκός : Το εντυπωσιακό σερί ανέπαφης εστίας του Διούδη

Ο Παναθηναϊκός κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν για 7ο σερί ματς στο πρωτάθλημα, ενώ ο Σωκράτης Διούδης δεν δέχτηκε γκολ για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μια σημαντική γκέλα κόντρα στη Λαμία στη Λεωφόρο, αφού ήρθε ισόπαλος με 0-0, όμως διεύρυνε ακόμη περισσότερο το σερί του. Ένας σερί ανέπαφης εστίας, καθώς οι πράσινοι έχουν να δεχτούν γκολ στο πρωτάθλημα για 7 ματς και συνολικά το 2021 δεν έχουν δεχτεί τέρμα.

Τόσο μεγάλο σερί αναμετρήσεων με ανέπαφη εστία είχε να κάνει το «τριφύλλι» από τη σεζόν 2004/05, επί Αλμπέρτο Μαλεζάνι στον πάγκο. Τότε το σερί περιλάμβανε τα ματς με Αιγάλεω (0-1), Κέρκυρα (1-0), Πανιώνιο (0-1), Ηρακλή (0-0), Καλλιθέα (0-2), Άρη (0-0) και Ολυμπιακό (1-0).

Το απόλυτο ρεκόρ πρωταθλήματος ανήκει επίσης στον Παναθηναϊκό από τη σεζόν 1964/65, όταν είχε συμπληρώσει έντεκα σερί παιχνίδια δίχως να δεχτεί γκολ. Από εκεί και πέρα, ο Σωκράτης Διούδης έφτασε οκτώ σερί αγώνες χωρίς να δεχτεί γκολ, καθώς δεν είχε αγωνιστεί στην ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Πλέον μετρά 723 λεπτά στο πρωτάθλημα με ανέπαφη την εστία του και το σερί αυτό είναι το όγδοο μεγαλύτερο όλων των εποχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ