Παναθηναϊκός : Σε συζητήσεις με Ποκό

Παναθηναϊκός : Σε συζητήσεις με Ποκό

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με τον Αντρε Ποκό, προκειμένου να τον αποκτήσει πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση κι ενός «καθαρού» αμυντικού μέσου, μετά την χθεσινή μεταγραφή του Σανκαρέ, με δημοσιεύματα στην Τουρκία να αναφέρουν ότι βρίσκεται εκ νέου σε συζητήσεις με τον Αντρε Ποκό. Οι πράσινοι φαίνεται πως θέλουν να προχωρήσουν σε ακόμη μια μεταγραφή πριν ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και ο Ποκό είναι ο «εκλεκτός» του Πιερ Ντρεοσί, σύμφωνα με όσα λένε και στη γειτονική χώρα.

Ο 28χρονος μεσοαμυντικός έχει μείνει ελεύθερος από την 1η Σεπτέμβρη από την Γκαζιαντέπ, ενώ πριν 10 ημέρες είχε τις πρώτες επαφές με τους «πράσινους» και φαίνεται ότι είναι ξανά σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στο ποδοσφαιριστή και το τριφύλλι, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία είναι σε διαρκή επικοινωνία και διαπραγματεύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός του Σανκαρέ, ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει σήμερα κι επίσημα και την απόκτηση του Γένι Ενγκμπακοτό, ο οποίος πέρασε χθες με απόλυτη επιτυχία τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ