Ούφα : Προσωπική επιθυμία του Νταντσένκο να πάει στην ΑΕΚ

Ούφα : Προσωπική επιθυμία του Νταντσένκο να πάει στην ΑΕΚ

Ο γενικός διευθυντής του ρωσικού συλλόγου τόνισε ότι ο 26χρονος δεξιός φουλ-μπακ ήθελε πολύ να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ

Ο Όλεγκ Νταντσένκο είναι κι επίσημα από χθες παίκτης της ΑΕΚ, με τον Ουκρανό αριστερό μπακ να ανακοινώνεται από την Ένωση και να ξεκινάει άμεσα προπονήσεις με τους κιτρινόμαυρους.

Μάλιστα, ο Ρινάτ Σαϊμπέκοφ μια μέρα μετά την επισημοποίηση του deal τόνισε τη μεγάλη επιθυμία του ίδιου του Νταντσένκο να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

Ο γενικός διευθυντής της Ούφα, στην οποία έπαιζε μέχρι πρότινος δανεικός (από την Ρουμπίν Καζάν) ο ποδοσφαιριστής, έχοντας κομβικό ρόλο στην ομάδα με 5 ασίστ σε 15 συμμετοχές, επιβεβαίωσε πως ο Νταντσένκο επηρεάστηκε και ήταν προσωπική του επιθυμία να φορέσει την φανέλα της Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ούφα μέχρι την τελευταία στιγμή έκανε τα πάντα για να πείσει τον ποδοσφαιριστή να μην αποχωρήσει χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Παρά την πικρία τους πάντως οι Ρώσοι αποχαιρέτησαν με πολύ όμορφα λόγια τον Νταντσένκο στον οποίο ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ