Μπαράλες στο MEGA: «Καλύτερος φορ ο Ελ Αραμπί, ένα βήμα πιο μπροστά από όλους ο Ολυμπιακός»

Μπαράλες στο MEGA: «Καλύτερος φορ ο Ελ Αραμπί, ένα βήμα πιο μπροστά από όλους ο Ολυμπιακός»

Ο Χερόνιμο Μπαράλες μίλησε στο MEGA για τον Αστέρα και τη ζωή στην Τρίπολη, για το ενδιαφέρον του Άρη, αλλά και για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες παραχώρησε συνέντευξη στο MEGA και αναφέρθηκε στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τη ζωή στην πόλη, λέγοντας πως εκεί είναι το δεύτερο σπίτι του. Ακόμα ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε για το ενδιαφέρον του Άρη για εκείνον, αλλά και για το ποια θεωρεί καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα πιο μπροστά από όλες τις ομάδες.

Ακόμα ο Μπαράλες δήλωσε πως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ο καλύτερος επιθετικός της Superleague, ενώ σχετικά με τα σενάρια γύρω από το όνομα του ξεκαθάρισε πως έχει ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τι του αρέσει να κάνει στο σπίτι: «Όταν έχει σημαντικά παιχνίδια και παίζουν μεγάλες ομάδες πάντα φωνάζω τα παιδιά από την ομάδα και κάνουμε μπάρμπεκιου. Περνάμε πολύ ωραία. Είμαστε πολλοί Αργεντινοί στην ομάδα, όπως και οι γυναίκες μας επίσης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Για το αγαπημένο του ελληνικό φαγητό: «Παϊδάκια! Τα παϊδάκια με τρελαίνουν. έχουμε εδώ ένα εστιατόριο, στο οποίο πηγαίνω και μου αρέσει να τρώω τα αρνίσια γιατί είναι πιο γευστικά».

Για τη ζωή στην Τρίπολη: «Είναι πολύ ήρεμη. Είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος αγαπάει την ομάδα. Για κάποιον που έχει οικογένεια με παιδιά είναι ιδανικό να ζει στην Τρίπολη για να συγκεντρωθεί στους στόχους του. Η Τρίπολη είναι το δεύτερο σπίτι μου. Τα παιδιά μου μιλάνε πλέον πολύ καλύτερα ελληνικά από εμένα και είναι πολύ πιθανό να ζήσουμε στην Ελλάδα».

Για το γεγονός ότι είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος: «Όλοι στην ομάδα οι φυσικοθεραπευτές, όλοι βάζουν το λιθαράκι τους για να κάνω εγώ το καλύτερο δυνατό το Σαββατοκύριακο στο γήπεδο. Όλο αυτό με βοηθάει να δίνω το 100% και να πετυχαίνω γκολ».

Για το ποια ομάδα του αρέσει περισσότερο στο πρωτάθλημα: «Μου αρέσει ο Ολυμπιακός. Κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά στο ρόστερ του, με όλο το σεβασμό στις υπόλοιπες ομάδες. Επίσης μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζει ο Άρης. Και ο Βόλος μου αρέσει, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα πιο μπροστά από όλους.

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη στο πρωτάθλημα που παίζει στη θέση του: «Ναι, ο καλύτερος για μένα χωρίς αμφιβολίες είναι ο Ελ Αραμπί. Όχι μόνο για τα γκολ του αλλά και για τις κινήσεις του στα παιχνίδια. Είναι ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος. Προσπαθώ να τον φτάσω στα γκολ, αλλά ότι και να κάνω δεν φτάνει.

Για το ενδιαφέρον του Άρη: «Άκουσα κάποιες φήμες, αλλά η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν με κάλεσε κανείς. Άκουσα ότι υπήρχε ένα ενδιαφέρον, αλλά αν δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη πρόταση από την ομάδα. Έχω ακόμα 1,5 χρόνο συμβόλαιο με τον Αστέρα. Δεν ξέρω τι συνέβη. Πάντα είναι ωραίο να ενδιαφέρονται για μένα ομάδες όπως ο Άρης».

Για το αν είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής ή πατέρας: «Αυτή την ερώτηση καλό θα ήταν να την απαντήσουν τα παιδιά μου όταν μεγαλώσουν. Η αλήθεια είναι ότι βοηθάω με τα παιδιά αλλά όχι πολύ. Η συζυγός μου Ναταλί τα κάνει όλα».

Δείτε τη συνέντευξη του Μπαράλες στο Mega:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ