Ο «φτιαγμένος» Λαλά, ένα βίντεο-έπος, ο Ολυμπιακός και οι 18 πρώτες φωτογραφίες της νέας του ζωής (Vid, Pics)

Ο «φτιαγμένος» Λαλά, ένα βίντεο-έπος, ο Ολυμπιακός και οι 18 πρώτες φωτογραφίες της νέας του ζωής (Vid, Pics)

Το εντυπωσιακό βίντεο του Ολυμπιακού για τον Κένι Λαλά, οι 18 πρώτες του φωτογραφίες με τα ερυθρόλευκα και ο ενθουσιασμός του Γάλλου για τη μεταγραφή στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Κένι Λαλά μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αποκτώντας έναν από τους καλύτερους φουλ-μπακ της Ligue 1 τα τελευταία χρόνια. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ακόμη μια μεταγραφή από το… πάνω ράφι, ενώ κίνησαν μεταξύ άλλων γη και ουρανό προκειμένου ο Γάλλος δεξιός μπακ να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς από τον Ιανουάριο και όχι από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Λαλά βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και μια μέρα περίπου, ήταν «ταύρος» στις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Ο πρώην παίκτης της Στρασμπούρ και ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ, στο γαλλικό πρωτάθλημα, τα τελευταία χρόνια, ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό και ήταν αυτός ακριβώς ο παίκτης που έψαχνε ο Μαρτίνς για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον ίδιο τον 29χρονο αμυντικό να είναι ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν επισημοποίησε τη συμφωνία, ο Λαλά ανακοινώθηκε και οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τον «εκρηκτικό» φουλ-μπακ μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έφερε στη δημοσιότητα και της 18 πρώτες φωτογραφίες της νέας του ζωής που θα τον βρει στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας.

Μαζί σχεδόν με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Λαλά εξέδωσε τη δική της ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και η πρώην πλέον ομάδα του, η Στρασμπούρ, αναφέροντας ότι: «Ο Κένι Λαλά μετά από 131 συμμετοχές με τη Στρασμπούρ αποτελεί παρελθόν και μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό». Μάλιστα στην ανακοίνωση της η γαλλική ομάδα έχει και δήλωση του Μαρκ Κέλερ, που είναι ο πρόεδρος της ομάδας και ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε τον 29χρονο μπακ για όσα προσέφερε στην ομάδα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας του στον Ολυμπιακό».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λαλά με τους Racers εκτός από τις 131 συμμετοχές πανηγύρισε και την κατάκτηση του γαλλικού Λιγκ Καπ (Coupe de la Ligue) το 2019, ενώ τη φετινή σεζόν ο έχει αγωνιστεί 21 φορές με τη Στρασμπούρ, σκοράροντας τρεις φορές. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού θα μπει άμεσα στις προπονήσεις και θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν αποκλείεται να τον υπολογίζει ακόμα και για το ματς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, αφού είναι σε άριστη φυσική και αγωνιστική κατάσταση.

Δείτε τις 18 πρώτες φωτογραφίες του Λαλά με τα «ερυθρόλευκα»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ