Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Ο Ραφίνια γυρίζει στη Φλαμένγκο»

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: «Ο Ραφίνια γυρίζει στη Φλαμένγκο»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Βραζιλία, ο Ραφίνια αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στην Φλαμένγκο.

Το μεσημέρι to10.gr σας ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Ραφίνια, ο οποίος μετράει… ώρες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, μετά την απόκτηση του Κένι Λαλά. Οπως διαβάσατε, ο Βραζιλιάνος μπακ θα έχει συνάντηση τις επόμενες ώρες με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για να λυθεί η συνεργασία τους και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Οπως ενημερωθήκατε, μάλιστα, είναι πιθανό ο 35χρονος μπακ να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στα μέσα Μαρτίου.

Λίγες ώρες αργότερα τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφέρθηκαν στον έμπειρο αμυντικό και μάλιστα έγραψαν ότι ο Ραφίνια επιστρέφει στην Φλαμένγκο. Την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν πριν έρθει στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, για να παίξει με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του, ο έμπειρος δεξιός μπακ γυρίζει στην πατρίδα του και στην ομάδα που έπαιζε πριν μετακομίσει στην Ελλάδα. Με τη φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας ο Ραφίνια είχε αγωνιστεί σε 40 παιχνίδια, έχοντας 8 ασίστ.

Τη δεδομένη στιγμή, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Βραζιλιάνοι, το πιο πιθανό είναι ο Ραφίνια να φορέσει ξανά τα χρώματα της Φλαμένγκο. Ο έμπειρος άσος διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση και τους ανθρώπους της βραζιλιάνικης ομάδας, παρά το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι την άφησε για να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, η μεταγραφή του Ραφίνια στην Φλαμένγκο μπορεί να πραγματοποιηθεί παρά το γεγονός ότι τη δεδομένη στιγμή η ομάδα της Λατινικής Αμερικής δεν ψάχνει για δεξί μπακ. Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, οι καλές σχέσεις και η αλληλοεκτίμηση που υπάρχει, είναι πιθανό να φέρουν και πάλι τον Ραφίνια στην ομάδα της πατρίδα του.

Φέτος, ο Ραφίνια κατέγραψε συνολικά 22 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού: 14 στη Super League, 6 στο Champions League και 2 στα προκριματικά του Champions League. Σε αρκετά παιχνίδια η παρουσία του ήταν πολύ καλή, ωστόσο, δεν κατάφερε να φτάσει στο επίπεδο που θα ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς και στο οποίο περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου.Για αυτό το λόγο οι Πειραιώτες έσπευσαν να αποκτήσουν τον Κένι Λαλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ