Κάναντι : «Ηθελα τον Μπρούνο, αλλά προτίμησε τον Αρη»

Κάναντι : «Ηθελα τον Μπρούνο, αλλά προτίμησε τον Αρη»

Ο Αυστριακός προπονητής τόνισε ότι προσπάθησε να πάρει τον Μπρούνο στον Ατρόμητο , αλλά ο Βραζιλιάνος μέσος προτίμησε να μετακομίσει στον Αρη.

Ο Μπρούνο έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι προσπάθησε να πάρει στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων τον Βραζιλιάνο, αλλά ο ίδιος προτίμησε να μετακομίσει στη συμπρωτεύουσα και να αγωνιστεί με τα Κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μια δύσκολη πρόκληση για εμάς να βρεθούμε στα πλέι οφ. Έχουμε βελτιωθούμε σε μεγάλο βαθμό και πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε να είμαστε στο τέλος στα πλέι οφ. Το βασικό που αλλάξαμε ήταν η νοοτροπία μας και βελτιώσαμε την επίθεσή μας και μετά τα Χριστούγεννα παρουσιάζουμε μια πολύ καλή εικόνα. Ο Αστέρας, ο Βόλος, αλλά και ΟΦΗ είναι αντίπαλοί μας για μία θέση τα πλέι οφ. Πλέον, κοιτάμε τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ και μετά το ματς Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό».

Για τον Μπρούνο: «Είμαι ο πρώτος που τον έφεραν στην Ελλάδα, τον ήξερα άλλωστε από την Αυστρία. Είχα δει τότε έναν πολύ καλό παίκτη, τεχνίτη που μπορούσε να παίξει σε πολλές θέσεις. Στον Ατρόμητο τον είχαμε 8άρι και στον Ολυμπιακό τον είδαμε και δεξί μπακ. Έχει γρήγορα αντανακλαστικά και προσαρμοστικότητα. Ο Μπρούνο μπορεί να κινηθεί πολύ εύκολα σε κλειστούς χώρους. Προσπάθησα πάρα πολύ να τον φέρω πίσω στον Ατρόμητο και μιλήσαμε μεταξύ μας. Αυτός επέλεξε τον Άρη γιατί είναι μεγαλύτερο κλαμπ από εμάς και θα πάρει περισσότερα χρήματα. Θα ταιριάξει με τους υπόλοιπους μέσους του Άρη».

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο ο Σπανός: «Δεν μίλησα με τον κ. Σπανό και το διάβασα ως είδηση από τα σάιτ. Μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει σε αυτό και νομίζω έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Μπρούνο να μην επιστρέψει στον Ατρόμητο και να πάρει μεταγραφή στον Άρη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ