Άρης : Μπήκε ο Μπρούνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Μαντσίνι

Άρης : Μπήκε ο Μπρούνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Μαντσίνι

Με νέο πρόσωπο τον Μπρούνο πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη που συνεχίζει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (2/2) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης (Πέμπτη 4/2, 17:15 – «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης») για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Παιχνίδι στο οποίο οι Θεσσαλονικείς καλούνται να υπερασπιστούν το 2-0 με το οποίο επικράτησαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο ο Μπρούνο Φελίπε ήταν το καινούργιο πρόσωπο, καθώς χθες ανακοινώθηκε από τον Άρη, περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας, αμυντική λειτουργία και τελειώματα φάσεων. Ο Άκης Μάντζιος είδε τον Ντάνιελ Μαντσίνι να ανεβάζει ακόμη περισσότερο το ρυθμό και να συμμετέχει στο πρώτο κομμάτι του προπονητικού προγράμματος.

Πιθανότατα, ωστόσο, δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ώστε να έχει τον Αργεντινό εξτρέμ διαθέσιμο για την αναμέτρηση που ακολουθεί απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Αύριο, Τετάρτη, οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για την Τρίπολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ