Σπουδαίο deal Ολυμπιακού – Ράσινγκ για Λοβέρα: 600.000 ενοίκιο, 5.000.000 € η οψιόν για το 70%

Σπουδαίο deal Ολυμπιακού – Ράσινγκ για Λοβέρα: 600.000 ενοίκιο, 5.000.000 € η οψιόν για το 70%

Σπουδαία συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Ράσινγκ Κλουμπ για τον δανεισμό του Λοβέρα έως τον Δεκέμβριο του 2021!

Ο Μάξι Λοβέρα μπορεί να μην κατάφερε να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακο. Μπορεί να μην κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς να του δώσει περισσότερες και πιο ουσιαστικές ευκαιρίες. Αλλά η ποιότητα, το ταλέντο και η προοπτική του είναι στοιχεία που δεν αμφισβητούνται. Και για αυτό ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία διάθεση να τον αφήσει να φύγει, ακόμη και δανεικός, χωρίς να πετύχει ένα deal που θα ήταν αντάξιο της ποιότητάς του, αλλά και της επένδυσης που έγινε πριν 1,5 χρόνο.

Ο Λοβέρα, λοιπόν, περιμένει το τελικό «ΟΚ» από τον Ολυμπιακό, ώστε να μπει στο αεροπλάνο και να «πετάξει» για το Μπουένος Αϊρες, ώστε να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του στη Ράσινγκ Κλουμπ. Μια ομάδα που τον θέλει πάρα πολύ και το έδειξε με τρόπο εντυπωσιακό. Προσφέροντας μια συμφωνία την οποία η ομάδα του Πειραιά ήταν πολύ δύσκολο να την αρνηθεί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Ράσινγκ για μονοετή (σ.σ. έως 31/12/2021) δανεισμό του Λοβέρα. Στη συμφωνία προβλέπεται ενοίκιο που φτάνει τις 600.000 €, μαζί με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, πέραν αυτού, εκείνο που παίζει ρόλο και δείχνει την αξία του ποδοσφαιριστή, έχει να κάνει με την οψιόν αγοράς.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Ράσινγκ ζήτησε και έβαλε οψιόν αγοράς που φτάνει τα 5.000.000 ευρώ και αφορά στο 70% των δικαιωμάτων του 21χρονου μεσοεπιθετικού. Αυτή την ώρα, μάλιστα, ανταλλάσσουν τα σχετικά έγγραφα οι τρεις πλευρές Ολυμπιακός – Ράσινγκ – μάνατζερ, με τον ποδοσφαιριστή να είναι στην αναμονή, για να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει στην Αργεντινή, ώστε να ολοκληρωθεί το deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ