Παναθηναϊκός : Εκνευρισμένος με τους παίκτες ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός : Εκνευρισμένος με τους παίκτες ο Αλαφούζος

Για πρώτη φορά ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εκνευριστεί τόσο πολύ με τους ποδοσφαιριστές. Δεν θα τους δει και θα αφήσει Ντρεοσί - Μπόλονι να το λύσουν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Όσα προβλήματα και αν υπήρχαν, οι παίκτες ήταν πάνω απ’ όλους για τον ίδιο.

Ακόμα και όταν στήριζε τους προπονητές που έδειχναν πως δεν μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση (τύπου Στραματσόνι), δεν το έκανε εναντίον των παικτών, αλλά γιατί ήθελε να στηρίξει την επιλογή του. Να μην πάει κόντρα σε αυτό που είχε διαλέξει.

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, όταν οι παίκτες έπρεπε να κάνουν τεστ κορωνοϊού, ο ίδιος είχε πει να μην πάνε στις 7 το πρωί για να μην ταλαιπωρηθούν.

Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Για πρώτη φορά ο Αλαφούζος είναι τόσο εκνευρισμένος με τους παίκτες. Θεωρεί πως έπρεπε να τηρηθεί η ιεραρχία. Αν οι παίκτες έχουν πρόβλημα με τον Μπόλονι, θα έπρεπε να απευθυνθούν σε εκείνον.

Κι αν δεν ήθελαν να το λύσουν μαζί του, να πάνε στον διευθυντή του συλλόγου, Πιέρ Ντρεοσί. Οι παίκτες δεν έκαναν τίποτα απ’ όλα αυτά, αλλά επικοινώνησαν με τον μεγαλομέτοχο και του ζήτησαν απευθείας συνάντηση. Εκείνος αρνήθηκε και μετέφερε πως δεν πρόκειται να τους δει. Και πως τα αποτελέσματα είναι καλά και δεν μπορεί κανείς αυτή τη στιγμή να έχει παράπονα.

Είναι δεδομένο πως θα δούμε και άλλα… επεισόδια. Τουλάχιστον μέχρι να συζητήσουν οι παίκτες με τον Μπόλονι μήπως και βρεθεί λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ