Σπαρβ : «Είναι ένα τρελό μέρος, όπως ήθελα να είναι»

Σπαρβ : «Είναι ένα τρελό μέρος, όπως ήθελα να είναι»

Για την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζει στην ΑΕΛ μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τιμ Σπαρβ.

Για την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζει στην ΑΕΛ μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τιμ Σπαρβ. Ο μέσος της Λάρισας χαρακτήρισε «τρελά» τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, ωστόσο ανέφερε πως αυτήν την «τρέλα» έψαχνε και ήθελε να βρει στους «βυσσινί».

Αναλυτικά τα όσα είπε σε Μέσο της πατρίδας του:

-«Κάθε μέρα συμβαίνει και κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί στο ποδόσφαιρο. Είναι ένα μέρος τρελό, όπως ήθελα και ευχόμουν όταν πήγα από τη Δανία».
-«Πρόσφατα αλλάξαμε τον τρίτο μας προπονητή στη σεζόν. Είναι κάτι νέο για μένα, καθώς αλλάζουμε συχνά τακτικές. Κάθε εβδομάδα συγκεντρωνόμαστε περισσότερο στον αντίπαλο, παρά στο πώς να δημιουργήσουμε κάτι μακροπρόθεσμο για εμάς και το παιχνίδι μας».
-«Τα αποτελέσματά μας είναι πολύ κακά. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως οι παίκτες έχουν όμως φιλοδοξίες αλλά πολλές φορές τα συναισθήματα νικούν τη σκέψη μας μέσα στο παιχνίδι. Ως ποδοσφαιριστήες πρέπει να προσαρμόζεσαι γρήγορα να αποδέχεσαι τη νέα χώρα που βρίσκεσαι και να ζεις στο περιβάλλον αυτό».
-«Οποιος και να ασχολείται με το ποδόσφαιρο καταλαβαίνει πως έχουμε πάρα πολλούς παίκτες. Είναι σαν το αμερικάνικο ποδόσφαιρο (σ.σ. το NFL). Τον Ιανουάριο ήρθαν 10 με 12. Κάθε μέρα κάποιος έρχεται και φεύγει».
-«Αυτή τη στιγμή πρέπει να παραδεχθώ πως δεν τολμάω να μπω σε λεπτομέρειες. Ισως μετά το τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ