Δεν ανησυχεί ο Μαρτίνς για την PSV…

Δεν ανησυχεί ο Μαρτίνς για την PSV…

Στο Ρέντη Σωκράτης και Λαλά ανεβάζουν ρυθμούς την ώρα που ο Μαρτίνς περιμένει πως θα είναι έτοιμος ο Έλληνας στόπερ στα ματς με τους Ολλανδούς

Σε ρυθμούς… PSV κινείται ήδη ο Ολυμπιακός καθώς το πρώτο ματς στο Καραισκάκη στις 18 του μήνα πλησιάζει. Εννοείται πως ο Ολυμπιακός έχει να ασχοληθεί πρωτίστως με τα ματς που απομένουν έως τότε, τον ΟΦΗ στο Καραισκάκη, το ματς κυπέλλου που θα προκύψει μέσα στην άλλη εβδομάδα και τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο, όμως όπως είναι λογικό οι αναμετρήσεις με τους Ολλανδούς ξεχωρίζουν.

Η κουβέντα που έχει ξεκινήσει από χθες βεβαίως έχει να κάνει με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και το πώς και πότε θα είναι διαθέσιμος για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε μετά το ματς με τον Παναιτωλικό πως ο Σωκράτης θέλει χρόνο, την ίδια ώρα που ο Αβραάμ τραυματίστηκε και πλέον το θέμα είναι αν ο Παπασταθόπουλος θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Αιντχόβεν.

Είναι αλήθεια πως στις πρώτες του δηλώσεις, στο συνδρομητικό κανάλι, ο Μαρτίνς… τρόμαξε τον κόσμο αναφορικά με το πότε θα παίξει ο Σωκράτης.

Στην συνέχεια πάντως ο Μαρτίνς, στην διαδικτυακή συνέντευξη που ακολούθησε ξεκαθάρισε πως ο Σωκράτης θα είναι έτοιμος για τα ματς με τους Ολλανδούς. Δεν δείχνει να ανησυχεί ο Μαρτίνς για την PSV και το πρώτο ματς στο Καραισκάκη όπου ξέρει πως δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Σεμέδο.

Με τον Μπα να είναι ο μοναδικός πανέτοιμος στόπερ, γίνεται εύκολα κατανοητό πως ο Μαρτίνς θα επιδιώξει να διαχειριστεί έτσι τον Σωκράτη ώστε να είναι έτοιμος να παίξει με τους Ολλανδούς. Πολύ δύσκολα θα πάει σε αλχημείες, τύπου Μπουχαλάκη ή Χολέμπας. Ο «Μπούχα» άλλωστε θα είναι βασικός στο 4-3-3 που θέλει να εφαρμόσει ο Μαρτίνς με τους Ολλανδούς.

Ο Σωκράτης πάντως δουλεύει πολύ, όπως και σήμερα που μαζί με τον Λαλά βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έκανε δυνατό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι απόλαυσαν το ρεπό που τους έδωσε ο Μαρτίνς.

Τι περιμένουμε πλέον; Λογικά στο ματς με τον ΟΦΗ ο Παπασταθόπουλος θα είναι στον πάγκο. Ο Μαρτίνς άλλωστε θα έχει στη διάθεση του δύο στόπερ, τους βασικούς Μπα και Σεμέδο καθώς ο Αβράαμ με την θλάση στον προσαγωγό που έχει θα απουσιάσει χονδρικά ένα μήνα.

Στα επόμενα παιχνίδια μέχρι να φτάσουμε στο ματς με τους Ολλανδούς, θα πρέπει ο Σωκράτης να βρει χρόνο και πατήματα για να τον έχει έτοιμο στο ματς της 18ης Φεβρουαρίου. Το πιθανότερο είναι πως στο ματς Κυπέλλου και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ θα δούμε τον Σωκράτη να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ