Ολυμπιακός: Όλα ανοιχτά για την εντεκάδα

Ολυμπιακός: Όλα ανοιχτά για την εντεκάδα

Ο Χρήστος Κόντης δεν φανέρωσε τα πλάνα του για το βασικό σχήμα των πρωταθλητών στο ματς με τον Ατρόμητο. Πήγε για λίγο στο Ρέντη ο Γκαρθία και μίλησε με τους συνεργάτες του.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση του Σαββάτου. Ο Χρήστος Κόντης που θα είναι στον πάγκο των πειραιωτών στο ματς με τους Περιστεριώτες ανακοίνωσε την αποστολή των πειραιωτών, αλλά δεν άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά την εντεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ατρόμητο.

Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο τεχνικός των πρωταθλητών, Όσκαρ Γκαρθία πήρε σήμερα το μεσημέρι εξιτήριο από το θεραπευτήριο Metropolitan και πήγε για λίγα λεπτά στου Ρέντη. Είχε μια συνομιλία με τους συνεργάτες του κι εν συνεχεία πήγε στο σπίτι του.

Σε ότι αφορά την εντεκάδα των ερυθρόλευκων όλα είναι ανοιχτά, καθώς ο Κόντης δεν έκανε όπως προαναφέραμε κάποια δοκιμή. Η εικόνα που υπάρχει πάντως είναι μπορεί  να υπάρξουν εκπλήξεις στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών, καθώς είναι πιθανό το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο ο Κώστας Φορτούνης αλλά και ο Οτζίτζα Οφόε.

Το πιθανότερο σενάριο σε ότι αφορά την εντεκάδα των πρωταθλητών είναι το ακόλουθο.

Τερματοφύλακας ο Προτό, δεξί μπακ ο Ελαμπντελαουί και στόπερ ο Ένγκελς με τον Μποτία. Για το αριστερό άκρο της άμυνας τις περισσότερες πιθανότητες έχει ο Κούτρης, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Χατζισαφί.

Για τον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Κόντης ετοιμάζει Ταχτσίδη – Ζιλέ, καθώς ο Ρομαό είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Σε ότι αφορά τη θέση του επιτελικού μέσου, αν δεν παίξει ο Φορτούνης θα αγωνιστεί ο Μάριν και στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι ο Μιραλάς με τον Πάρντο. Τέλος στην κορυφή της ερυθρόλευκης επίθεσης θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ