Καρλίτος : «Οικογένεια μου ο Παναθηναϊκός, κυνήγησα τη φάση στο γκολ»

Καρλίτος : «Οικογένεια μου ο Παναθηναϊκός, κυνήγησα τη φάση στο γκολ»

Ο Καρλίτος μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ τόνισε ότι το τριφύλλι είναι οικογένεια του.

Ο Καρλίτος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στο Περιστέρι και της μεγάλης νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου αναφέρθηκε στη φάση του γκολ του και τόνισε ότι κυνήγησε μέχρι τέλους τη φάση.

Ακόμα ο επιθετικός του τριφυλλιού τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια του, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να συνεχίσουν τη δουλειά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να βγάλουμε τα θετικά μας στοιχεία και να πάρουμε τη νίκη. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο και πολύ απλό ταυτόχρονα, με τη… ζυγαριά να κλίνει προς το μέρος μας. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω τα λεπτά που θα ήθελα, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξω. Είχα τύχη στο γκολ μου, αλλά αν δεν κυνηγούσα τη φάση δεν θα υπήρχε κανείς να την σπρώξει στα δίκτυα.

Στο τέρμα μου που σημείωσα είδα πως κάτι θα συμβεί. Ο αντίπαλος έλεγε πως ήμουν οφσάιντ, αλλά από την στιγμή που μου δίνει την μπάλα ο τερματοφύλακάς τους δεν υπάρχει. Και τότε παραδέχτηκε το λάθος του.

Κάθε νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση. Το αποτέλεσμα δεν πρέπει να αλλάζει τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση. Όταν αυτό δεν έρχεται πρέπει να γίνεται περισσότερη δουλειά. Είχα προτάσεις αλλά αισθάνομαι τον Παναθηναϊκό μου οικογένεια. Δεν μου πέρασε από το μυαλό να φύγω. Είμαστε πολλοί ποδοσφαιριστές και όλοι αξίζουν τον σεβασμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ