Ατρόμητος : Ο Σπανός ήταν σαν να μην φεύγει

Ατρόμητος : Ο Σπανός ήταν σαν να μην φεύγει

Ο ιδιοκτήτης της περιστεριώτικης ΠΑΕ ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στην πρώτη παρουσία μετά την ανακοίνωση της επικείμενης αποχώρησης του.

Πριν μερικές ημέρες ο Γιώργος Σπανός προέβη σε μία δήλωση που σόκαρε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό Περιστέρι: ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι.

Είναι ένα κοσμοϊστορικό γεγονός για τα Δυτικά Προάστια, αφού ο Ατρόμητος επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία της χώρας και καθιερώθηκε ως υπολογίσιμη δύναμη χάρη στον Γιώργο Σπανό.

Επί των ημερών του Σπανού, ο Ατρόμητος έπαιξε σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, πήρε μέρος στο Europa League και είναι ένα σωματείο που προσφέρει επαγγελματικές συνθήκες δουλειάς, ενώ διαθέτει πολύ καλές ακαδημίες.

Λίγες μέρες μετά την γνωστοποίηση της πρόθεσης του να αποχωρήσει, θα έμοιαζε λογικό ο Σπανός ακόμα να μην βρεθεί στο γήπεδο στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό. Αντίστοιχη συμπεριφορά έχουν επιδείξει αρκετοί παράγοντες ότι οδεύουν στην έξοδο.

Όχι όμως και ο μεγαλομέτοχος της περιστεριώτικης ΠΑΕ. Ο Σπανός ήταν κανονικά στη θέση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός κατά τη διάρκεια του 90λεπτου! Σαν να μην είχε προηγηθεί η «βόμβα» της αποχώρησης του!

Ο Σπανός παρακολούθησε με αγωνία το παιχνίδι, εκδηλωνόταν θετικά ή αρνητικά στις ευκαιρίες και στα γκολ, διαμαρτυρόταν στον Σιδηρόπουλο για τις υποδείξεις του και ενθάρρυνε διαρκώς τους παίκτες του.

Οι εκδηλώσεις του Σπανού στην εξέδρα το Σάββατο, δείχνουν ένα παράγοντα πλήρως αφοσιωμένο στην ομάδα του. Και αυτή η αφοσίωση ευελπιστούν στο Περιστέρι ότι θα μεταβάλλει τη γνώμη του αναμορφωτή του Ατρόμητου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ