Ολυμπιακός και ΟΦΗ κατέθεσαν λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 (vids)

Ολυμπιακός και ΟΦΗ κατέθεσαν λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 (vids)

Στα μάτριξ του Καραϊσκάκη έπαιξε ένα συγκινητικό βίντεο από την τραγωδία της 8η Φεβρουαρίου του 1981, ενώ πριν την έναρξη του ματς με τον ΟΦΗ, οι δυο ομάδες κατέθεσαν λουλούδια στο πέταλο της Θύρας 7

Τη Δευτέρα (8/2) συμπληρώνονται 40 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7. Τότε που 21 φίλαθλοι του Ολυμπιακού χάθηκαν άδικα μετά από τη νίκη επί της ΑΕΚ με 6-0 όταν ποδοπατήθηκαν κατά την έξοδο τους από το Καραϊσκάκη.

Μάλιστα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη έπαιξαν συγκλονιστικά στιγμιότυπα στα μάτριξ του γηπέδου από την ημέρα της τραγωδίας της Θύρας 7, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς το πέταλο της Θύρας 7 για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη των νεκρών του Ολυμπιακού.

Η οικογένεια του Ολυμπιακού τίμησε τους αδικοχαμένους οπαδούς της τραγωδίας της 8ης Φεβρουαρίου του 1981, ενώ και οι οπαδοί των ερυθρόλευκων τίμησαν επίσης με τον δικό τους τρόπο τα αδικοχαμένα αδέρφια τους, με τους οργανωμένους οπαδούς των Πειραιωτών να υψώνουν δύο πανό στη Θύρα 7.

Δείτε τις συγκινητικές στιγμές:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ