Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 0-1 : Προελαύνει ο Αστέρας, πέρασε και από τον Βόλο

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 0-1 : Προελαύνει ο Αστέρας, πέρασε και από τον Βόλο

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του, καθώς νίκησε και στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο με 1-0, φτάνοντας τις 6 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και «κλειδώνοντας» την παρουσία του στην εξάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης τρελαίνει τους πάντες με την πορεία που πραγματοποιεί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Οι Αρκάδες νίκησαν και τον Βόλο εκτός έδρας με 1-0 χάρη σε τέρμα του Φερνάντεθ, έφτασαν τις έξι σερί νίκες στη Superleague και ξέφυγαν ακόμη περισσότερο στη «μάχη» της εξάδας.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν καλύτερη καθ’όλη τη διάρκεια του ματς στο Πανθεσσαλικό, απειλήθηκε ελάχιστα από τον Βόλο που δεν είχε σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες και ουσιαστικά καθάρισε την υπόθεση-έκτη θέση και κοιτάζει και ψηλότερα.

Δείτε το live και τα στατιστικά του ματς.

Ο Αστέρας με αυτή την τεράστιας σημασίας νίκη έφυγε με διψήφια διαφορά από τον Ατρόμητο (+11) και τον Βόλο (+12) που τον κυνηγούν για την έκτη θέση, έχοντας πλέον 36 βαθμούς, ενώ βρίσκεται στο -2 από τον Παναθηναϊκό (38) και στο -4 από τη δεύτερη θέση και τον ΠΑΟΚ (40).

Κυριάρχησε στο πρώτο μέρος ο Αστέρας

Όσον αφορά το παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πιο δυνατά και απείλησε μόλις στο 2′ με τον Φερνάντεθ, ο οποίος σούταρε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με τους Αρκάδες να έχουν την κατοχή αλλά και τον Βόλο να έχει δυο καλές στιγμές με Δουβίκα και Νίνη στο 4′ και στο 5′. Από εκει και πέρα εκείνος που απειλούσε ήταν ο Αστέρας, ο οποίος είχε ακόμη μια καλή στιγμή με τον Μπαράλες στο 15′.

Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο Πανθεσσαλικό στο 28ο λεπτό με σκόρερ τον Φερνάντεθ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα ακριβείας του Άλβαρες και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 0-1. Οι Αρκάδες είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος με τον Άνχελ Λόπεθ μάλιστα να αναγκάζεται να κάνει διπλή αλλαγή στο 38′ με τους Μίλοκ και Περέα να μπαίνουν στο ματς και τους Γκρίλο και Νίνη να βγαίνουν με τον πρώτο μάλιστα να είναι εξοργισμένος με την αλλαγή του. Τελικά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Αστέρα και την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να ελέγχει απόλυτα το ματς.

Έλεγξε τον ρυθμό στο δεύτερο μέρος και πήρε το διπλό

Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Αστέρας είχε στην κατοχή του την μπάλα και θα μπορούσε να είχε τελειώσει τη δουλειά από πολύ νωρίς, αφού στο 48′ ο Μπαράλες έχασε μια μοναδική ευκαιρία για το 2-0. Ο επιθετικός του Αστέρα κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή σούταρε με το δεξί, όμως έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για την κλάση του, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Από εκεί και μετά οι Αρκάδες έριξαν τον ρυθμό του ματς, είχαν τον έλεγχο και πάλι ήταν αυτοί που απείλησαν στο 64ο και στο 66ο λεπτό με σουτ του Μουνάφο και του Φενράντεθ.

Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει απέναντι στην οργανωμένη άμυνα του Αστέρα, όμως δεν είχε σε καλή μέρα σημαντικούς του παίκτες όπως ο Δουβίκας. Στο 77′ είχε μια καλή ευκαιρία με τον Περέα που μπήκε στην περιοχή αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα, ενώ παρότι πήρε τον έλεγχο της μπάλας από το 70 και μετά δεν απείλησε μέχρι και τη λήξη την εστία του Τσιφτσή, ο οποίος κράτησε το μηδέν και ο Αστέρας πανηγύρισε ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα την έκτη σερί του που τον φέρνει μια ανάσα από την εξάδα και την πρόκριση στα play off.

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Σάντσες, Γκρίλο (38΄Μίλοκ), Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης (86΄Κολόμπο), Μαρτίνες (76΄Κρητικός), Νίνης (38΄Περέα), Μπαρτόλο, Δουβίκας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία (90΄Κώτσιρας), Άλβαρες, Καστάνο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (67΄Ιγκλέσιας), Σίτο (67΄Τιλίκα), Λουίς Φερνάντεθ (90΄Πασαλίδης), Κρέσπι (80΄Ριέρα), Μπαράλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ