Γαβαλάς : «Δεν έφυγαν ποτέ από κοντά μας, θα βρίσκονται πάντα εδώ» (pic)

Γαβαλάς : «Δεν έφυγαν ποτέ από κοντά μας, θα βρίσκονται πάντα εδώ» (pic)

Το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την τραγωδία της Θύρας 7.

Σαράντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία της Θύρας 7, με την οικογένεια του Ολυμπιακού να αποτίει φόρο τιμής στα 21 αδικοχαμένα θύματα.

Σαράντα χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα, που βύθισε στη θλίψη ολόκληρη την Ελλάδα. Οσα χρόνια και αν περάσουν, όμως, κανείς και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τους 21 ανθρώπους, που έδωσαν την ζωή τους για την αγαπημένη τους ομάδα. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση που έκανε στα social media ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς. «Δεν έφυγαν ποτέ από κοντά μας και θα βρίσκονται πάντα εδώ», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμα που ανέβασε στο Facebook.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Γαβαλάς:

Σαράντα χρόνια πριν. Τέτοια ώρα ήταν που ο Παναγιώτης Τουμανίδης, ο Κώστας Σκλαβούνης, ο Ηλίας Παναγούλης, ο Γεράσιμος Αμίτσης, ο Γιάννης Κανελλόπουλος, ο Σπύρος Λεωνιδάκης, ο Γιάννης Σπηλιόπουλος, ο Νίκος Φίλος, ο Γιάννης Διαλυνάς, ο Βασίλης Μάχας, ο Ευστράτιος Πούπος, ο Μιχάλης Κωστόπουλος, η Ζωγραφούλα Χαϊρατίδου, ο Σπύρος Ανδριώτης, ο Κώστας Καρανικόλας, ο Μιχάλης Μάρκου, ο Κώστας Μπίλας, ο Αναστάσιος Πιτσόλης, ο Αντώνης Κουρουπάκης, ο Χρήστος Χατζηγεωργίου και ο Δημήτρης Αδαμόπουλος ξεψυχούσαν στα σκαλοπάτια της Θύρας 7.

Μία ανείπωτη τραγωδία… 21 οικογένειες στο πένθος. Απώλεια που ουδέποτε ξεπέρασαν. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν χάνει η μάνα το παιδί της. Ένα από τα τρία ανήλικα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7, ήταν ο Ηλίας Παναγούλης. Μόλις 17 ετών «έσβησε» στα σκαλοπάτια του Σταδίου Καραϊσκάκη. Η γεμάτη ανιδιοτέλεια αγάπη του για τον Ολυμπιακό, αποτυπωμένη στα προσωπικά του αντικείμενα που κρατάει φυλαγμένα η οικογένειά του. Εισιτήρια και φωτογραφίες εκείνης της εποχής.

Ο Ηλίας και τα υπόλοιπα θύματα δεν «έφυγαν» ποτέ από κοντά μας και θα βρίσκονται πάντα «εδώ». Ο σεβασμός στη μνήμη τους ήταν και είναι η επιθυμία των οικογενειών τους…

Αθάνατοι!

Σαράντα χρόνια πριν. Τέτοια ώρα ήταν που ο Παναγιώτης Τουμανίδης, ο Κώστας Σκλαβούνης, ο Ηλίας Παναγούλης, ο Γεράσιμος…

Δημοσιεύτηκε από Nikos Gavalas στις Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ