ΠΑΟΚ : Τα ρεκόρ του Ίνγκασον

ΠΑΟΚ : Τα ρεκόρ του Ίνγκασον

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έχει σκοράρει ήδη 5 τέρματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ η φετινή σεζόν, ενώ έχει και ένα ακόμη ιδιαίτερο ρεκόρ, αφού έχει πάρει 11 κίτρινες κάρτες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον αποτελεί τη φετινή σεζόν έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τόσο στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στο επιθετικό, με τον Ισλανδό να έχει δώσει αρκετές λύσεις στον Δικέφαλο του βορρά. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ έχει πανηγυρίσει ήδη 5 γκολ, τα περισσότερα σε μια σεζόν στην καριέρα του και έχει ισοφαρίσει και το ρεκόρ του με τις 11 κίτρινες κάρτες που έχει δεχθεί σε όλες τις διοργανώσεις.

Η επίδοση του αυτή είναι η καλύτερη που είχε σε μια σεζόν στη μέχρι τώρα καριέρα του αφού πριν έρθει στον ΠΑΟΚ η καλύτερη, από άποψη γκολ σεζόν του την είχε πραγματοποιήσει το 2014 όταν με την φανέλα της Βίκινγκ είχε πανηγυρίσει τέσσερις φορές.

Από την άλλη ο Ίνγκασον έχει συμπληρώσει ήδη από την αρχή της σεζόν διψήφιο αριθμό καρτών για πρώτη φορά στην καριέρα του αφού έχει δει μέχρι τώρα 11 κίτρινες κάρτες (7 στο πρωτάθλημα, 1 στο Europa League και άλλες 3 στα προκριματικά του Champions League). Τον ίδιο αριθμό καρτών είχε αντικρύσει, με δύο διαφορετικές ομάδες και τη σεζόν 201-17.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ