Παναθηναϊκός : Μίλησαν Αλαφούζος και Μπακογιάννης για τη Διπλή Ανάπλαση

Παναθηναϊκός : Μίλησαν Αλαφούζος και Μπακογιάννης για τη Διπλή Ανάπλαση

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνομίλησε την Τρίτη με τον Δήμαρχο της Αθήνας και βρήκαν κοινή συνισταμένη για τα επόμενα βήματα του έργου.

Συνομιλία για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης είχαν την Τρίτη ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Δήμαρχος Αθηναίων μετά από στασιμότητα αρκετών ημερών, συζήτησαν για την πρόοδο που έχει σημειωθεί γύρω από τις διμερείς και τριμερείς συμφωνίες που πρέπει να υπογραφούν για το έργο.

Στη συζήτηση ο Μπακογιάννης έλαβε ενημέρωση για τον συμβιβασμό μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη για τη χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου, ενώ ζητήθηκαν ορισμένα πράγματα από τη Δημοτική Αρχή.

Η συμφωνία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη κλείδωσε σήμερα το πρωί σε συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, στην οποία επιλύθηκαν τα τελευταία ανοιχτά ζητήματα και επιβεβαιώθηκε η «χρυσή τομή».

Το επόμενη βήμα είναι να συμφωνήσουν ο Ερασιτέχνης και ο Δήμος Αθηναίων, ώστε να συνταχτεί στη συνέχεια η τελική προγραμματική συμφωνία, πριν την έναρξη των εργασιών.

Μόλις διευθετηθεί και αυτή η εκκρεμότητα, ο Ερασιτέχνης θα συγκαλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση για να εγκρίνει τις συμβάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ