ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης : Η κριτική των παικτών της Ένωσης

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης : Η κριτική των παικτών της Ένωσης

Η κριτική των κιτρινόμαυρων και του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι σούπερ Γκάλο, Μπακάκης, ο Μοράν που προβλημάτισε, η… τύχη του Αραούχο και η «χρυσή» αλλαγή του Χριστοδουλόπουλου. Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τσιντώτας: Δεν ήταν σε καλή βραδιά, δείχνοντας αστάθεια και κάνοντας λάθος εκτιμήσεις σε φάσεις.

Μπακάκης: Από τους καλύτερους της ΑΕΚ. Επέστρεψε στη φυσική του θέση και έκανε ένα σούπερ ματς, με πολλές κούρσες από δεξιά και παράλληλα ήταν συνεπής ανασταλτικά, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Λαμπρόπουλος: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον στόπερ της Ένωσης, που έδειξε ιδιαίτερα φρέσκος και είχε καίριες παρεμβάσεις στα μετόπισθεν.

Τσιγκρίνσκι: Διάβαζε σωστά τις φάσεις και έδινε όποτε χρειαζόταν βάθος στην άμυνα της ΑΕΚ, κάνοντας άλλο ένα καλό ματς.

Xoύλτ: Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, αναδείχθηκε στον MVP της αναμέτρησης. Παρότι στο πρώτο μέρος έκανε κάποια λάθη, ήταν συνολικά πολύ καλός, με ατελείωτες κούρσες από τα αριστερά και η παρουσία του ήταν καθοριστική, για να δημιουργήσει η Ένωση τόσες ευκαιρίες.

Μοράν: Ο Ισπανός συνεχίζει να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του, καθώς και απέναντι στον Αστέρα έδειξε ένα «κλικ» πίσω από τους συμπαίκτες του. Επιλέγοντας μόνο σίγουρες πάσες που πολλές φορές είχαν στόχο τα… στόπερ της Ένωσης και όχι τους επιθετικούς. Ενώ έχασε και αρκετές προσωπικές μονομαχίες.

Γαλανόπουλος: Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και στο διάστημα αυτό έβγαλε νευρικότητα στο παιχνίδι του, κάνοντας αρκετά λάθη.

Γκάλο: Τόσο σαν δεξιός εξτρέμ, όσο και σαν κεντρικός χαφ, έκανε τα… πάντα στο γήπεδο, φτιάχνοντας φάσεις και σε πολλές περιπτώσεις, απειλώντας και απευθείας την εστία του Αστέρα.

Μπακασέτας: Στο διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια και δικαίως ο Χιμένεθ τον αντικατέστησε νωρίς.

Mασούντ: Παρά τα διαδοχικά ματς, ο Ιρανός είχε δυνάμεις και έκανε ένα καλό παιχνίδι, τόσο ως επιτελικός, όσο και ως αριστερός εξτρέμ.

Αραούχο: Δεν του πήγε το ματς με τίποτα. Είδε δύο φορές την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Αθανασιάδη, ενώ νικήθηκε σε όποια άλλη προσπάθεια επιχείρησε από τον τερματοφύλακα του Αστέρα. Ωστόσο τα έδωσε όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό, κυνηγώντας την κάθε φάση.

Κονέ: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί

Λιβάγια: Η παρουσία του έδωσε νεύρο στην επίθεση της ΑΕΚ και άνοιξε ακόμα περισσότερους χώρους για την Ένωση. Θα μπορούσε και αυτός να χρηστεί σκόρερ, αφού βρέθηκε σε φάσεις για γκολ, που όμως δεν τελείωσε σωστά.

Χριστοδουλόπουλος: Mπήκε στο ματς ως αλλαγή και έκανε ξανά τη δουλειά. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση που η ΑΕΚ κέρδισε το πέναλτι, ενώ ο διεθνής άσος ήταν εκείνος που ανέλαβε και την εκτέλεση, χαρίζοντας τελικά στην ομάδα του μια τεράστιας σημασίας νίκη.

Μανόλο Χιμένεθ: Επέλεξε να αλλάξει πολλά πρόσωπα στην ενδεκάδα, όμως κατάφερε η ΑΕΚ να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο, χωρίς να φανεί η απουσία αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών. Πήρε ρίσκα από το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τις αλλαγές, όμως του βγήκαν, με την ΑΕΚ να βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει και να φτάσει στο τέλος το «τρίποντο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ