Στην Ουγγαρία «μπλόκαρε» η δίωξη τα λεφτά της ΑΕΚ – Έξαλλος ο Μελισσανίδης

Στην Ουγγαρία «μπλόκαρε» η δίωξη τα λεφτά της ΑΕΚ – Έξαλλος ο Μελισσανίδης

Στο... παρά πέντε σώθηκαν τα χρήματα της ΑΕΚ, με τον εισαγγελέα και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να τα μπλοκάρουν λίγο πριν τη μεταφορά.

Ενα απίστευτο αυτογκόλ. Απ’ αυτά που δεν συναντάς σχεδόν ποτέ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μια… κομπίνα που παραλίγο να στοιχίσει στην ΑΕΚ μισό εκατομμύριο ευρώ. Μια υπόθεση που είναι πολύ πιθανό να φέρει μεγάλες ανακατατάξεις εντός της ΠΑΕ, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάζεται έξαλλος απ’ το γεγονός πως υπάλληλοι της ομάδας έβαλαν τη δόση για τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία, ύψους 550.000 ευρώ, σε έναν… άγνωστο λογαριασμό.

Κι όλα αυτά; Επειδή τους ήρθε ένα email, που έγραφε πως είναι η… Μπεϊτάρ και ζητούσε τα χρήματα να μπουν σε άλλον λογαριασμό απ’ αυτόν που μπήκε η πρώτη δόση.

Τελικά, έπειτα από επικοινωνία της Μπεϊτάρ με την ΑΕΚ και ερώτηση για την καθυστέρηση της δόσης και μετά από παρέμβαση εισαγγελέα, τα λεφτά μπλοκαρίστηκαν. Κυριολεκτικά στο παρά πέντε. Και όπως έγινε γνωστό, τα χρήματα βρίσκονται στην Ουγγαρία!

Εκεί έχουν μπλοκαριστεί, έπειτα από την εντολή του εισαγγελέα και λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταφορά του ποσού. Αν ολοκληρωνόταν, δεν θα υπήρχε επιστροφή. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, στην οποία απευθύνθηκε η ΑΕΚ, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ακολούθησε τη ροή του χρήματος και… έκοψε τη μεταφορά στην Ουγγαρία.

Αυτό, πάντως, δεν είναι ικανό να σταματήσει τις αποφάσεις που φέρεται να έχει πάρει ο Μελισσανίδης σχετικά με στελέχη της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ