Χιμένεθ : «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

Χιμένεθ : «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο»

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ΑΕΚ και τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοση των Αραούχο και Χούλτ.

Την ικανοποίηση του για την πολύ καλή εμφάνιση καθώς και τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος στήριξη τον Σέρχιο Αραούχο και αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του Νίκλας Χούλτ καθώς και στον τραυματισμό του Παναγιώτη Κονέ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός:

Για το πώς θα αισθανόταν με τόσες χαμένες ευκαιρίες αν δεν ερχόταν η νίκη: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από το παιχνίδι που έκανε η ΑΕΚ. Από το πρώτο λεπτό με μια κεφαλιά του Αραούχο θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ για μας. Δεν θυμάμαι καμία ξεκάθαρη φάση του Αστέρα. Είχε μια δύο αλλά όχι ξεκάθαρες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πομάδα μου. Το παιχνίδι δεν πήγε όπως το σκεφτόμουν γιατί ο Αστέρας είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ο Σέρχιο που σήμερα έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, αν έβαζε γκολ τις φάσεις θα είχαμε ένα μεγάλο σκορ. Έχω δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου και είπα στον Αραούχο ότι αν συνεχίσει σε αυτό το δρόμο θα έρθουν πολλά γκολ».

Για την αστάθεια της ΑΕΚ μετά το 1-0: «Ο τραυματισμός του Κονέ είναι καρπός της ανταγωνιστικότητας που υπάρχει και το γεγονός ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε τρεις διοργανώσεις. Επιτρέψτε μου με όλο τον σεβασμό να σας ρωτήσω αν δεν σας άρεσε το κέντρο με τον Μοράν και έναν παίκτη που δεν είναι η φυσική του θέση. Ο Γκάλο έπαιξε σήμερα σε τρεις διαφορετικές θέσεις και έπαιξε καλά. Είναι αλήθεια ότι σε κάποια φάση που δεν έπαιζε στην φυσική του θέση, ήταν λογικό να μην έχει καλή συνεννόηση με τον Μοράν».

Για τον Χουλτ: «Μετά από τόσο καιρό χωρίς χρόνο συμμετοχής, έκανε ένα καλό παιχνίδι. Η αγωνιστική του συμπεριφορά δείχνει ότι είναι ένας παίκτης πολύ καλός για την ΑΕΚ, είχε ένταση και αγωνιστικότητα. Αν κατακτήσουμε κάτι ως ομάδα φέτος θα οφείλεται στο πως παίζουμε ως ομάδα σε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, σε κάθε φάση διαφορετικά, σε κάθε λεπτό διαφορετικά».

Για το αν προβληματίζεται που θα αναγκαστεί λόγω τραυματισμών να χρησιμοποιήσει και παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί, δεν είχαμε πολύ τύχη με τους μυϊκούς τραυματισμούς, αλλά η αλήθεια είναι ότι το να χάνουμε τον Κονέ είναι ένα κομμάτι θεμελιώδες για την ομάδα. Αισθάνομαι ένοχος γιατί δεν έπρεπε να παίξει πάνω από 30 λεπτά, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε και ο Κονέ μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού του ήταν αυτός που άλλαξε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Χρειαζόμασταν τον Κονέ, την κάθετη πάσα του, αλλά δυστυχώς τον χάσαμε. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε κάτι καινούργιο και να πάμε στο παιχνίδι με την Ντιναμό την Πέμπτη».

Για το αν του θύμισε η εξέλιξη του αγώνα τα ματς με Ατρόμητο και Απόλλωνα, στα οποία η ΑΕΚ δεν κέρδισε: «Αυτό το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν θλιβερό, να βλέπεις 11 ποδοσφαιριστές κρεμασμένους στα δοκάρια και εμείς να προσπαθούμε να βάλουμε γκολ. Με τον Ατρόμητο θυμάστε την ευκαιρία που έχασε ο Μάνταλος, αλλά μακάρι να ήταν εδώ και ας έχανε τέτοιες ευκαιρίες. Όσο περνά ο χρόνος σε τέτοια παιχνίδια γίνεται πιο δύσκολο. Αν δεν είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι, που το αξίζαμε, θα ήμασταν εδώ και θα συζητούσαμε πόση ατυχία είχαμε σήμερα. Τόσα άτομα από την Ισπανία μου στέλνουν και μου λένε μπράβο για το 1-0, σημαντικοί είναι οι βαθμοί, αλλά πρέπει να τους απαντώ ότι χάσαμε τόσες ευκαιρίες. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, γιατί η ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ