«Η Μπριζ δίνει λεφτά και Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ για Τζόλη»

«Η Μπριζ δίνει λεφτά και Κρμέντσικ στον ΠΑΟΚ για Τζόλη»

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ θα μπορούσε να μείνει στην Τούμπα και μετά τον καλοκαίρι, αφού η Μπριζ έχει στο στόχαστρο της το μεγάλο ταλέντο του ΠΑΟΚ.

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ αφήνει θετικές εντυπώσεις στην Τούμπα και σίγουρα στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν. Όμως, η Μπριζ δεν τον παραχωρεί δωρεάν και θα ζητήσει ένα μέρος από τα έξι εκατομμύρια που δαπάνησε για τον Τσέχο επιθετικό.

Αλλά αυτό, θα μπορούσε να αλλάξει. Αρκεί ο ΠΑΟΚ να δεχτεί να ανακατέψει στη διαπραγμάτευση τον Χρήστο Τζόλη! Για τον οποίο σύμφωνα με την ιστοσελίδα hln.be, η Μπριζ πρότεινε τον Ιανουάριο 8 εκατομμύρια ευρώ και τον Κρμέντσικ!

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε την προσφορά, αλλά το καλοκαίρι θα είναι μία άλλη ιστορία… Το δημοσίευμα:

«Ο Κρμέντσικ δεν έχει μέλλον στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό για τη μεταγραφή του Τσέχου, για τον οποίο η Μπριζ είχε δαπανήσει έξι εκατομμύρια ευρώ το περσινό καλοκαίρι. 

Ο Κρμέντσικ ίσως εμπλακεί σε μία πιθανή μεταγραφή του στόχου της ομάδας, Χρήστο Τζόλη το επόμενο καλοκαίρι. 

Η ομάδα πρόσφερε 8 εκατομμύρια ευρώ και τον Κρμέντσικ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με ελληνικές πηγές, αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τους Έλληνες. Αυτό, ίσως να αλλάξει σε λίγους μήνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ