Άρης : Ερωτηματικά για την ενδεκάδα

Άρης : Ερωτηματικά για την ενδεκάδα

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει αποφασίσει για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Άρη στο αυριανο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, προκειμένου να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Άκης Μάντζιος έκανε αρκετές δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, χωρίς, πάντως να έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις.

Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, πολλά θα κριθούν από την κατάσταση του Ντάνιελ Μανσίνι. Αν ο Αργεντινός προπονηθεί και σήμερα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Στην αντίθετη περίπτωση την θέση του θα πάρει ο Δημήτρης Μάνος.

Ο Κάτσε έχει το προβάδισμα για να είναι ο παρτενέρ του Σάσα στα αμυντικά χαφ, μετά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Μάντζιος, πάντως, δοκίμασε και τον Σάκιτς στα χαφ, με τον Γκάνεα να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ