Απρόοπτο με Εμβιλά στον Ολυμπιακό – Ανησυχία για ντέρμπι και Αϊντχόφεν

Απρόοπτο με Εμβιλά στον Ολυμπιακό – Ανησυχία για ντέρμπι και Αϊντχόφεν

Ο Γιαν Εμβιλά ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση, αποχώρησε, είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τρέχει για την Αϊντχόφεν.

Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στη φετινή σεζόν. Ενας ποδοσφαιριστής κορυφαίου επιπέδου, που ήρθε και ανέβασε επίπεδο τη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών. Ενας από τους πλέον αναντικατάστατους στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ενας παίκτης που κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους, καλύπτει τα λάθη τους και αποτελεί το «αλεξικέραυνο» της ανασταλτικής λειτουργίας. Αλλά τα σπουδαία ευεργετήματα της παρουσίας του Γιαν Εμβιλά (περί ου ο λόγος), είναι πιθανό να μην μπορέσει να τα χαρεί η ομάδα του Πειραιά τις προσεχείς ημέρες.

Ο Γάλλος μέσος είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και αυτό έχει προκαλέσει έναν σημαντικό πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο οποίος δεν θέλει να σκέφτεται ότι δεν θα έχει τον Εμβιλά στη διάθεσή του στην αναμέτρηση με τους πράσινους. Πόσο μάλλον στον «τελικό» με την Αϊντχόφεν.

Ο Εμβιλά αισθάνθηκε μια ενόχληση στην προπόνηση. Σε ένα σουτ που επιχείρησε, τον «τσίμπησε» το πόδι του. Αμέσως ενημέρωσε το ιατρικό επιτελείο για το πρόβλημα που προέκυψε και αποχώρησε από το πρόγραμμα, για να μην επιβαρύνει την κατάστασή του. Μάλιστα, έκανε και εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν τι πραγματικά έχει συμβεί και εάν το πρόβλημα είναι τέτοιο, που δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο ντέρμπι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αποφασίσει να παρατάξει τον Ολυμπιακό με σχηματισμό 4-3-3, τόσο στο ντέρμπι αιωνίων, όσο και στο πρώτο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν. Εντούτοις, εάν δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Εμβιλά στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, είναι πολύ πιθανό ο Πορτογάλος να αναδιαμορφώσει τα πλάνα του, επιλέγοντας το 4-2-3-1

Ωστόσο, τίποτε δεν θα αποφασιστεί εάν δεν οριστικοποιηθεί τι ακριβώς συμβαίνει με τον Εμβιλά και ποια ακριβώς είναι η κατάστασή του. Ο ίδιος εξάλλου, είναι από τους πιο σκληρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Και εάν ιατρικώς είναι καλά και του επιτραπεί να αγωνιστεί, θα παίξει. Δίχως αμφιβολία. Κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ