Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Τέγιο! (Vids, Pic)

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Τέγιο! (Vids, Pic)

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Estadio Deportivo» από τη Σεβίλλη, επαναφέρει το σενάριο για τον Ολυμπιακό και τον Ισπανό εξτρέμ της Μπέτις, Κρίστιαν Τέγιο!

Το όνομά του δεν είναι νέο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι οι Ερυθρόλευκοι είχαν ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προκρίνει άλλες λύσεις κι έτσι η υπόθεση μπήκε στην άκρη. Ωστόσο, από την Ισπανία προκύπτει νέο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος για τον Κρίστιαν Τέγιο. Με… καλοκαιρινή προοπτική.

Οπως προκύπτει από  δημοσίευμα της εφημερίδας «Estadio Deportivo» από τη Σεβίλλη, λοιπόν, ο Ολυμπιακός δείχνει ενδιαφέρον για τον Τέγιο. Τον 29χρονο (11/08/1991) εξτρέμ της Ρεάλ Μπέτις, ο οποίος πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν φέτος, με 18 συμμετοχές (10 βασικός), 4 γκολ και 3 ασίστ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αλλά σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, από τη στιγμή που έπαψε να είναι «πρωταγωνιστής» στην ομάδα της Ανδαλουσίας, υπάρχουν σκέψεις να παραχωρηθεί!

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τέγιο, ο ρόλος του έχει μεταβληθεί και από πρωταγωνιστής έχει συμπληρωματικό ρόλο, με ένα φημολογούμενο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για τις υπηρεσίες του να ηχεί δυνατά από την Ελλάδα. Η Μπέτις, κάτοχος του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή από το Σαμπαντέλ, θα πρέπει να εξετάσει την πιθανότητα μιας πώλησης που θα μπορέσει να ικανοποιήσει όλα τα μέρη», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα των Ισπανών.

Ο Τέγιο, που αποτελεί καθαρό εξτρέμ και έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται με την ίδια άνεση και στις δύο πλευρές, έχει πίσω του μια σπουδαία καριέρα. «Παιδί» της Μασία, της θαυματουργής ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, συμμετοχές στους Μπλαουγκράνα, τη χρυσή τους περίοδο, εξαιρετικές χρονιές σε Πόρτο, Φιορεντίνα, αλλά και ηγετική παρουσία στην Μπέτις, στην οποία αγωνίζεται από το 2016. Επίσης, υπήρξε διεθνείς με όλες τις Εθνικές ομάδες της Ισπανίας, συμπεριλαμβανομένης και της Ανδρών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΤΕΓΙΟ

http://www.playmakerstats.com/player.php?id=156503&epoca_id=135

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ