Σάκιτς : «Χρειάζεται και τύχη»

Σάκιτς : «Χρειάζεται και τύχη»

Ο Αυστριακός αμυντικός του Άρη αναφέρθηκε στο αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας του απέναντι στον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι παίκτες του Άρη τα έδωσαν όλα αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Αυτό, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Εμάνουελ Σάκιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το ότι έπαιξε στα χαφ: «Ειχαμε πολλές απουσίες. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω και να αγωνιστώ σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής».

Για τον σημερινό αγώνα: «Έπαιξαν σίγουρα ρόλο οι άσχημες καιρικές συνθήκες, χωρίς να αποτελούν δικαιολογία. Έχουμε ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ. Ο αντίπαλος αμύνθηκε καλά, είναι άλλωστε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή. Δημιουργήσαμε δύο – τρεις καλές ευκαιρίες, δεν καταφέραμε όμως να σκοράρουμε. Χρειάζεται και τύχη».

Για το ότι οι ομάδες που ακολουθούν τον Άρη έχουν την δυνατότητα να τον πλησιάσουν: «Αποδείξαμε οτι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους. Μέχρι τώρα σε όλα τα παιχνίδια με τους ανταγωνιστές μας ήμασταν πάρα πολύ καλοί.Είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε περίφημα και στους επόμενους αγώνες απέναντι τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ