Σνάουτσνερ : «Ο Μπάμπα δεν είναι 100% έτοιμος για 90΄»

Σνάουτσνερ : «Ο Μπάμπα δεν είναι 100% έτοιμος για 90΄»

Ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για την εκτός έδρας αποστολή του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για την αυριανή (15/2) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι μίλησε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Ο βοηθός του Πάμπλο Γκαρσία τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Γιαννίκη, ενώ ανέφερε πως ο Μπάμπα δεν είναι ακόμα στο 100% για να βγάλει 90λεπτο.

Παράλληλα, αποκάλυψε και το τι ισχύει με την περίπτωση του Λέο Ζαμπά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το πώς κύλησε η εβδομάδα για την ομάδα:

«Νομίζω καλά. Είχαμε στα μέσα αυτής και τον αγώνα Κυπέλλου, μετά παίξαμε και το φιλικό με την Κ19. Νομίζω δουλέψαμε αρκετά καλά. Αυτά τα παιχνίδια και το φιλικό και το Κύπελλο είμαστε – σχεδόν – πολύ ευχαριστημένοι. Στο Κύπελλο – εντάξει – είχαμε στο πρώτο ημίχρονο κάποια προβλήματα αλλά γενικά νομίζω είμαστε ευχαριστημένοι, πρέπει κάπως να βελτιώσουμε κάποια πράγματα κι ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα» .

Για τα κομμάτια τα οποία πρέπει να βελτιώσει ο Δικέφαλος κι αν το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα γκολ που δέχεται η ομάδα:

«Εκεί προσπαθήσαμε να δουλέψουμε. Βέβαια δε φταίει μόνον η αμυντική γραμμή γι’ αυτό το κομμάτι. Πρέπει να λειτουργούμε πιο καλά σαν ομάδα, δηλαδή ξεκινώντας από τον επιθετικό. Αυτός είναι στόχος, να δουλέψουμε στην άμυνα και να βελτιωθούμε, το ίδιο όμως και στον επιθετικό αφού κι εκεί έχουμε κάποια κενά. Αν και βλέπουμε κάποια βελτίωση, σκοράρουμε. Η δουλειά μας ξεκάθαρα δεν είναι μόνον στο αμυντικό κομμάτι και προσπαθούμε να το κάνουμε» .

Για το γεγονός πως αλλάζει συνεχώς η τετράδα στην άμυνα και αν παίζει ρόλο αυτό:

«Συμβαίνει αυτό, ναι. Κι εγώ από τη δική εμπειρία γνωρίζω πως όταν παίζαμε στην άμυνα η ίδια τετράδα, ο ένας ήξερε τον άλλο καλύτερα και παιχνίδι με το παιχνίδι τον γνωρίζει περισσότερο. Εμείς ήδη έχουμε προχωρήσει σε αλλαγές σε κάποια πρόσωπα, όχι μόνον εξαιτίας των λαθών αλλά κι επειδή έχουμε και πολλά παιχνίδια. Θέλει λίγο διαχείριση εκεί με τους παίκτες, κάποιοι είναι κουρασμένοι και θέλει λίγο rotation. Γι’ αυτό τον λόγο αλλάζουμε κάποιες φορές τα πρόσωπα» .

Για το φιλικό κόντρα στην Κ19 και τα νέα πρόσωπα στην ομάδα:

«Νομίζω πως ναι βοήθησε πάρα πολύ το φιλικό, όχι μόνον για τους συγκεκριμένους δύο αλλά γενικά επειδή έχουμε αρκετούς με περιορισμένο αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό φιλικό για μας. Συγκεκριμένα γι’ αυτούς τους δύο άφησαν πολύ καλή εικόνα. Δούλεψαν πάρα πολύ καλά, θα είναι έτοιμοι αλλά δεν μπορούμε να πούμε ακόμη πότε ακριβώς. Σίγουρα ο Μπάμπα δεν είναι 100% έτοιμος για 90’ αλλά σταδιακά θα συμμετέχει» .

Για το αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκτός του Μιχάι που είναι τραυματίας:

«Όχι, πλην του Μιχάι δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Για την περίπτωση του Λέο Ζαμπά και το πλάνο που υπάρχει:

«Αυτός συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις μεν αλλά η περίπτωσή του είναι σαν του Μπάμπα. Δηλαδή, δεν είναι ακόμη έτοιμος 100% για να παίξει αγώνες. Βέβαια και το ρόστερ μας είναι πάρα πολύ μεγάλο, έχουμε πάρα πολλούς παίκτες. Και στη θέση του είναι αρκετοί που συμμετέχουν, πρέπει να παλέψει κι αυτό για μας είναι κέρδος. Εμείς πάντα επιλέγουμε τους καλύτερους κι αυτό είναι κέρδος για μας».

Για τις σκέψεις του ενόψει ΠΑΣ Γιάννιαν:

«Σίγουρα νομίζω το τελευταίο αποτέλεσμα του ΠΑΣ ήταν καλό γι’ αυτούς. Τους είδαμε και με την ΑΕΚ, πώς έπαιξαν και με τον Ατρόμητο στο παιχνίδι του Κυπέλλου και με τον Πανηλειακό που νίκησαν. Θέλει μεγάλη προσοχή, είναι οργανωμένη ομάδα, πιέζει ψηλά, θέλει μεγάλη προσοχή και θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι εδώ στην Τούμπα, μας δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλει μεγάλη προσοχή αλλά εμείς, όπως πάντα, πάμε μόνο για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει στην πρώτη θέση αλλά οι υπόλοιπες ομάδες είναι κοντά για τη δεύτερη θέση. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Για τις καιρικές συνθήκες και αν επηρεάζουν την προετοιμασία:

«Για μας όχι τόσο πολύ. Σήμερα μόνον έχουμε λίγο πρόβλημα με το γήπεδο. Χτες δουλέψαμε αυτό που θέλαμε και νομίζω πως αύριο στην Αθήνα που θα παίξουμε δε θα έχουμε πρόβλημα και το ματς θα γίνει κανονικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ