Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός : Νέο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού «πνίγει» ο Σκωτσέζος (vid)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός : Νέο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού «πνίγει» ο Σκωτσέζος (vid)

Απίστευτα πράγματα από τον Σκωτσέζο ρέφερι στη Λεωφόρο, ο οποίος έκλεισε τα μάτια σε καθαρό χέρι του Σανκαρέ μέσα στην περιοχή, σε εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά.

Η «εξυγίανση» έκανε εξαιρετικά τη δουλειά της στη Λεωφόρο, με τον Σκωτσέζο διαιτητή, Μπόμπι Μάντεν που έβαλε η ΚΕΔ να «πνίγει» και δεύτερο καθαρό πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Μετά τη φάση του 29ου λεπτού με το πέναλτι στον Αχμέντ Χασάν από τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο ρέφερι του ματς όπως και το  VAR «έκλεισαν» τα μάτια σε ακόμη μια πεντακάθαρη παράβαση υπέρ των ερυθρόλευκων.

Πιο συγκεκριμένα, σε εκτέλεση φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά, ο Σανκαρέ  που ήταν στο τείχος έκανε χέρι, το οποίο μάλιστα ήταν απλωμένο και φυσικά εντός περιοχής, κάτι που φάνηκε χωρίς να χρειαστεί καν το ριπλέι του συνδρομητικού καναλιού.

Όμως ο ρέφερι του ματς έδειξε «παίζεται», χωρίς καν να πάει να τη δει ο ίδιος στο VAR και χωρίς καν φυσικά ο Μπρούνο Εστέβες να τον ειδοποιήσει για το καθαρό πέναλτι. Ο Μπόμπι Μάντεν ήταν ξεκάθαρος από το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι για τις προθέσεις του, όπως και το VAR, με αποτέλεσμα να «πνίγει» δυο πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών στη Λεωφόρο και κάνοντας τα πάντα για να χάσει ο Ολυμπιακός.

Δείτε το καθαρό χέρι του Σανκαρέ στο φάουλ του Βαλμπουενά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ