Σανκαρέ : «Το γρήγορο γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Σανκαρέ : «Το γρήγορο γκολ μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Ο Γάλλος μέσος τόνισε ότι το γρήγορο γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στον ίδιο στους συμπαίκτες του και τους έδωσε δύναμη να φτάσουν στη νίκη.

Στο γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Γιουνούς Σανκαρέ, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1, για την 22η αγωνιστική της Superleague.

Ο Γάλλος μέσος, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Τριφυλλιού, τόνισε ότι το πρώτο γκολ, το οποίο μπήκε μόλις στο 6ο λεπτό, έδωσε αυτοπεποίθηση στον ίδιο και στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ένα γκολ, είναι ένα γκολ! Κερδίζουμε ό,τι είναι να κερδίσουμε και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε για την οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Για την προετοιμασία πριν το ντέρμπι: «Προετοιμάζουμε όλους τους αγώνες με τον ίδιο τρόπο, παίξαμε για τον κόσμο μας και ξέραμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε ένα τέτοιο ματς και αυτό κάναμε».

Για το γρήγορο τέρμα: «Είναι σαφές πως το γρήγορο γκολ μας δίνει αυτοπεποίθηση. Νομίζω πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ κι αυτό μας έδωσε την αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε έναν πολύ ωραίο αγώνα».

Για το τι κρατά από αυτό το παιχνίδι: «Συγκρατώ την όρεξη, την θέληση, την καλή μας πορεία απόψε. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε όλο ωραία πράγματα στη συνέχεια, γιατί δείξαμε την θέλησή μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ