Σήμερα στις 21:00 τα βραβεία του ΠΣΑΠ – Οι υποψηφιότητες

Σήμερα στις 21:00 τα βραβεία του ΠΣΑΠ – Οι υποψηφιότητες

Σήμερα το βράδυ μόνο τηλεοπτικά και μέσω live streaming ελέω κορωνοϊού θα μεταδοθούν τα βραβεία του ΠΣΑΠ με τον Ολυμπιακό να αναμένεται να... σαρώσει και σε ατομικό επίπεδο για τη σεζόν που πέρασε.

Για σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00 είναι προγραμματισμένη η 39η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή, στην οποία θα απονεμηθούν τα βραβεία του ΠΣΑΠ για την περσινή σεζόν. Μια εκδήλωση που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί μόνο τηλεοπτικά, λόγω των μέτρων προστασίας για τη μη εξάπλωση του Covid 19 και ο Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών θα βραβεύσει τόσο τους καλύτερους της σεζόν 2019/20, όσο και εκείνους που ξεχώρισαν για την προσφορά και το ήθος τους, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports, αλλά και από τη σελίδα του ΠΣΑΠ στο Facebook μέσω live streaming.

Φυσικά, σε πολλές κατηγορίες εμφανίζονται παίκτες του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της περσινής σεζόν κατακτώντας πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και μαζί με τα τρόπαια, αναμένεται να… σαρώσει και τα ατομικά βραβεία, με τους παίκτες του να ξεχωρίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Οι υποψηφιότητες των σημερινών βραβείων ΠΣΑΠ έχουν ως εξής:

  • Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Super League 1» για τη σεζόν 2019/20, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, είναι οι Δημήτρης Εμμανουηλίδης (Πανιώνιος), Γιώργος Λιάβας (Παναιτωλικός), Χρήστος Τζόλης (ΠΑΟΚ).
  • Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος τερματοφύλακας της Super League 1» για τη σεζόν 2019/20, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, είναι οι Σωκράτης Διούδης (Παναθηναϊκός), Βασίλης Μπάρκας (ΑΕΚ), Ζοσέ Σα (Ολυμπιακός).
  • Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής της Super League 1» για τη σεζόν 2019/20, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, είναι οι Ματιέ Βαλμπουενά (Ολυμπιακός), Γιουσέφ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), Μάρκο Λιβάια (ΑΕΚ).
  • Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος Ελληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό» για τη σεζόν 2019/20, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, είναι οι Κώστας Μανωλάς (Νάπολι), Τάσος Μπακασέτας (Αλάνιασπορ), Ταξιάρχης Φούντας (Ραπίντ Βιέννης).
  • Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος διαιτητής» για τη σεζόν 2019/20, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, είναι οι Τάσος Παπαπέτρου, Τάσος Σιδηρόπουλος, Θανάσης Τζήλος.
  • Υποψήφιοι στην κατηγορία «Καλύτερος Ελληνας ποδοσφαιριστής» για τη σεζόν 2019/20, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Super League 1, είναι οι Δημήτρης Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Κωνσταντίνος Τσιμίκας (Ολυμπιακός).

Την βραδιά θα συμπληρώσουν ειδικές βραβεύσεις διαφόρων προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ