PSV: «Δεν θέλει μόνο πρόκριση με τον Ολυμπιακό. Θέλει και τον Τζόλη»

PSV: «Δεν θέλει μόνο πρόκριση με τον Ολυμπιακό. Θέλει και τον Τζόλη»

Σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα, η Αϊντχόφεν παρακολουθεί στενά τον νεαρό εξτρέμ του ΠΑΟΚ, ενώ τον έχουν τσεκάρει και σκάουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το άστρο του Χρήστο Τζόλη λάμπει λίγους μήνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά η λάμψη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας. Η ιστοσελίδα «voetbalprimeur.nl» υποστηρίζει πως η Αϊντχόφεν και οι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρονται, θα χρειαστεί να πληρώσουν πολλά χρήματα για να τον αποκτήσουν.

Το ολλανδικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ αξιώνει ένα ποσό μεταξύ 12 και 15 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να πουλήσει το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του.

Ο Τζόλης φέρεται να παρακολουθείται κάθε αγωνιστική από αρκετούς σκάουτερ, οι οποίοι τσεκάρουν την απόδοση του. Μάλιστα, το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο Τζόλης είχε εξαιρετικές επιδόσεις στον όμιλο του Europa League.

Το ρεπορτάζ συμπληρώνει ότι «κατάσκοποι» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπορούσια Ντόρτμουντ έχουν στο μπλοκάκι τους τον Τζόλη, εκτός από τους ανθρώπους της PSV.

Το δημοσίευμα καταλήγει πως «φαίνεται βέβαιο ότι ο Τζόλης θα φύγει από τη Θεσσαλονίκη το προσεχές καλοκαίρι». Ένα σενάριο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν αρνείται προσφορές για πωλήσεις…

Και ποιος ξέρει, ίσως με την άφιξη της Αϊντχόφεν στην Ελλάδα για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, κάποιος Ολλανδός παράγοντας να ασχοληθεί και με τον Τζόλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ