Τζόλης : «Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και αφοσιωμένος στην ομάδα»

Τζόλης : «Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και αφοσιωμένος στην ομάδα»

Ο Χρήστος Τζόλης μίλησε για τον ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων του εξωτερικού, αλλά και για την αφοσίωση του στον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Χρήστος Τζόλης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ονειρική σεζόν που διανύει με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι οπαδός του Δικεφάλου του βορρά.

Ακόμα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε για το μέλλον του και αν σκέφτεται τη μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού και ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος και προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metrosport:

Θα μπορούσα να είχα σκοράρει και εγώ αλλά τις έχασα τις φάσεις. Αλλά το σημαντικό είναι πως η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες, έπαιξε καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο, πετύχαμε δυο γκολ θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και περισσότερα. Νομίζω ότι παίξαμε ένα ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο έχοντας και καλή άμυνα…»

– Πόσο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κράτησε το μηδέν στην άμυνα της;

«Δεχόμασταν σχετικά εύκολα γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά σε αυτό το ματς παίξαμε καλά όλοι την άμυνα μας. Ολοι γυρίζαμε για να βοηθήσουμε όταν η ομάδα δεχόταν επίθεση ενώ ήμασταν και πιο συγκεντρωμένοι στις στατικές φάσεις και νομίζω ότι αυτό έκανε τη διαφορά»

– Ποιος είναι ο αντικειμενικός στόχος της ομάδας με δεδομένο ότι η 2η θέση δεν δίνει κάποιο καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο;

«Ο μεγάλος μας στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Εχουμε ένα δεύτερο παιχνίδι με την Λαμία, θέλουμε να τελειώνουμε με την πρόκριση και στη συνέχεια να περιμένουμε τον αντίπαλο μας στην ημιτελική φάση. Φυσικά και θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στο Πρωτάθλημα»

Για το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού:

«Το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να διακριθώ, σε αυτήν είμαι απόλυτα αφοσιωμένος. Το όνειρο μου από μικρός ήταν να παίξω στον ΠΑΟΚ. Επομένως το μέλλον θα δείξει τι μπορεί να γίνει, αλλά τώρα είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα…»

– Είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ επειδή αγωνίζεσαι στην ομάδα ή είναι αυτό που λέμε, κυλάει μέσα στο αίμα σου ο Δικέφαλος;

«Πώς να μην είμαι ΠΑΟΚ; Από μικρό παιδί ήμουν στην Τούμπα. Θυμάμαι τον εαυτό μου με τους δικούς μου ανθρώπους σε ηλικία 7 και 8 ετών στην Τούμπα. Εννοείται πως είμαι οπαδός της ομάδας».

– Θα μπορούσες να μην αποδεχθείς μια πρόταση από το εξωτερικό αν δεν ήταν ένας κορυφαίος σύλλογος για να μείνεις στον ΠΑΟΚ;

«Δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Οπως καταλαβαίνετε δεν είναι κάτι που αποφασίζει κανείς μόνος. Αλλά επαναλαμβάνω πως είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα.

Δεν το γνώριζα πως είμαι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που σκοράρει στην ίδια σεζόν από πέντε γκολ στις διοργανώσεις. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με έχουν βοηθήσει. Παίζω απελευθερωμένα και για αυτό έρχονται τα γκολ πιο εύκολα και για μένα. Το αν μπορώ να γίνω ο νέος ηγέτης της ομάδας είναι κάτι που θα το κρίνει ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Εμένα δουλειά μου είναι να σκοράρω και να βοηθώ την ομάδα».

Για το ότι θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και ανερχόμενα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτή η διάκριση και φυσικά στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω ώστε να μπορέσω να φτάσω ακόμη πιο ψηλά στη σχετική λίστα. Δεν αισθάνομαι κανένα άγχος για αυτή τη διάκριση. Αντίθετα είναι μεγάλη χαρά μια τόσο τεράστια εφημερίδα παγκοσμίως να με έχει επιλέξει και να με βάζει σε αυτή τη λίστα».

Για τον κόσμο:

«Ναι είναι πολύ κρίμα. Εχω πλέον παραπάνω από 40 ματς με την πρώτη ομάδα αλλά μπροστά στον κόσμο δεν έχω αγωνιστεί. Ακούω τους συμπαίκτες μου να το συζητούν και σκεφτόμαστε πως σε αρκετά ματς όταν το χρειαζόμασταν ο κόσμος θα μας έδινε ώθηση και ίσως τα αποτελέσματα να ήταν και διαφορετικά».

Για μια φίλη του ΠΑΟΚ που έγραψε προχθές πως η ομάδα είναι η θεραπεία και η στήριξη της για την μάχη που δίνει απέναντι στον καρκίνο:

«Mε συγκίνησε αφάνταστα η ανάρτηση της κυρίας γιατί αποδεικνύεται πως ο ΠΑΟΚ για κάποιους ανθρώπους δεν είναι απλά μια ομάδα που υποστηρίζουν αλλά όλη η ζωή τους. Ισως εμείς ως ποδοσφαιριστές να μην το έχουμε καταλάβει αυτό στον απόλυτο βαθμό αλλά είμαστε υποχρεωμένοι κα κάνουμε τα πάντα ώστε να τους δίνουμε χαρά».

Για τον Καγκάβα:

«Η καριέρα του τα λέει όλα. Εχει μια ξεχωριστή ποιότητα, είναι προνόμιο να προπονείσαι με τέτοιους παίκτες. Μας μιλά μας κατευθύνει πιστεύω ότι έχει να δώσει πολλά στην ομάδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ