ΠΑΟΚ : Τα χρήματα που ζητάει για τον Τζόλη

ΠΑΟΚ : Τα χρήματα που ζητάει για τον Τζόλη

Ο Χρήστος Τζόλης αποτελεί το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ, μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι τον παρακολουθούν, όμως οι απαιτήσεις του Δικεφάλου του βορρά είναι συγκεκριμένες.

Ο Χρήστος Τζόλης ειναι αναμφίβολα το golden boy του ελληνικού ποδοσφαίρου, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και είναι ήδη ένας ποδοσφαιριστής που αποτελεί κομβική παρουσία στον ΠΑΟΚ. Στον Δικέφαλο του βορρά το γνωρίζουν αυτό, όπως γνωρίζουν και την… πέραση που έχει ο νεαρός μεσοεπιθετικός στις κορυφαίες ομάδες των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Σύλλογοι όπως η Ντόρτμουντ, η Κλαμπ Μπριζ και πιο πρόσφατα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ακουστεί για τον Τζόλη και δεδομένα οι ομάδες που τον παρακολουθούν είναι δεκάδες. Οι φήμες και τα σενάρια γύρω από τον Τζόλη δίνουν και παίρνουν με τα ποσά να κυμαίνονται από 8-10 εκατομμύρια ευρώ. Όμως ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρος στις απαιτήσεις του για να πουλήσει τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ και μάλιστα δεν το διαπραγματεύεται.

Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Δικεφάλου του βορρά δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, αν τα ποσά δεν πλησιάζουν τα 20 εκατ. ευρώ. Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας άσος και το περιβάλλον του εκτιμούν πως θα ήταν καλό για τον ίδιο να μείνει για άλλη μία χρονιά στην Τούμπα και στη συνέχεια να ψάξει τη μεγάλη μεταγραφή, ενώ το καλοκαίρι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «καυτό» και γεμάτο για τον Έλληνα εξτρέμ και τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ