Άρης : Ατομικό ο Σάσα

Άρης : Ατομικό ο Σάσα

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν συμμετείχε προληπτικά στη προπόνηση του Άρη εξαιτίας ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Λούκας Σάσα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης για προληπτικούς λόγους, ενώ μόνος του γυμνάστηκε και ο Ματίγια. Αντίθετα ο Μανσίνι συμμετείχε στη προπόνηση χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μετά το διήμερο ρεπό, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Η προπόνηση της Τετάρτης ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21/02, 19:30), στο πλαίσιο της 23ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας, passing game και αερόβια παιχνίδια με μπάλα.
Εκτός από τον Χαβιέ Ματίγια, ατομικό πρόγραμμα –για προληπτικούς λόγους- ακολούθησε σήμερα και ο Λούκας Σάσα (ενοχλήσεις στον προσαγωγό).
Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ