ΑΕΚ : Οι σκέψεις του Χιμένεθ για τον αντί-Μπακάκη

ΑΕΚ : Οι σκέψεις του Χιμένεθ για τον αντί-Μπακάκη

Ο διεθνής δεξιός μπακ θα λείψει το Σάββατο λόγω τραυματισμού και ο Ισπανός προπονητής αναλογίζεται τις εναλλακτικές του.

Ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει την ΑΕΚ το Σάββατο, η οποία υποδέχεται τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Ένα παιχνίδι που θα καθορίσει την τετράδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού η διαφορά τους είναι στους έξι βαθμούς (43β.-37β.). Αν η Ένωση νικήσει, θα ξεφύγει με 9 πόντους που δεν καλύπτονται εύκολα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Χιμένεθ προσανατολίζεται να αλλάξει το σύστημα του από 4-4-2 σε 4-3-2-1. Διότι ο Ισπανός θεωρεί ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις της σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Επίσης, ο Χιμένεθ σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα τους Ολιβέιρα και Αλμπάνη, οι οποίοι τον πείθουν με την εικόνα τους στις προπονήσεις. Επιπλέον, ο Σιμόες και ο Σβάρνης προπονήθηκαν την Τετάρτη και τέθηκαν υπό τις οδηγίες του Χιμένεθ.

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του τραυματία Μιχάλη Μπακάκη, οι επιλογές του Χιμένεθ είναι μετρημένες. Είτε ο Ισπανός θα εμπιστευτεί τον Ντατσένκο, παρά τις ανασταλτικές ελλείψεις του, είτε θα ρισκάρει με τον άπειρο Ραντόνια. Μία λύση ανάγκης θα μπορούσε να είναι ο Σβάρνας, αλλά ο Χιμένεθ αναλύει τις προϋποθέσεις για αυτό το σενάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ