Μοντεστό : «Παρακολουθούμε τον Λυκογιάννη»

Μοντεστό : «Παρακολουθούμε τον Λυκογιάννη»

Ο Φρανσουά Μοντεστό μίλησε σε ιστοσελίδα της Σαρδηνίας και αποκάλυψε ότι τσεκάρει τον 27χρονο αριστερό μπακ της Κάλιαρι.

Στην παραδοχή ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Μπάμπη Λυκογιάννη προχώρησε ο Φρανσουά Μοντεστό. Ο Γάλλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Σαρδηνίας, «Radiolina» και υποστήριξε ότι ο 27χρονος αριστερός μπακ παραμένει στο… οπτικό πεδίο του.

«Είμαι στην Ελλάδα γιατί δουλεύω για τον Ολυμπιακό. Επίσης συνεργάζομαι με τη Νότιγχαμ, γιατί έχουν κοινή ιδιοκτησία. Ο Λυκογιάννης έπαιζε στους Νέους μας και για λίγο στην πρώτη ομάδα. Αρχικά έπαιζε ως μέσος και μετά ως αριστερός μπακ.

Σημειώνει πρόοδο στην Κάλιαρι και τον παρακολουθούμε, γιατί χρειαζόμαστε Έλληνες παίκτες και αυτός έχει μεγαλώσει μαζί μας» σχολίασε ο Μοντεστό για τον Λυκογιάννη.

Ο Λυκογιάννης είναι βασικός και αναντικατάστατος τη φετινή σεζόν στη Serie A, έχοντας 19 συμμετοχές με 1.526 λεπτά, έχει σκοράρει 2 γκολ και έχει μοιράσει 1 ασίστ.

O Μοντεστό αποκάλυψε και άλλη μία μεταγραφική επιχείρηση του για τον Ολυμπιακό, που δεν ευοδώθηκε.

Στην Κάλιαρι αγωνίζονται οι ταλαντούχοι αδερφοί Ματέο και Λισάντρου Τραμόνι. Θεωρούνται από τα next best thing του γαλλικού ποδοσφαίρου αλλά σε μικρή ηλικία εγκαταστάθηκαν στην πρωτεύουσα της Σαρδηνίας.

Ο Μοντεστό τόνισε ότι αποπειράθηκε να τους φέρει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ήταν αρκετά γρήγορος:

«Όταν σταμάτησα, οι Τραμόνι μόλις άρχιζαν. Πριν έρθουν στην Κάλιαρι, τους κάλεσα για να τους δώσω συμβουλές. Έχουν ταλέντο, τους συμβούλευσα να μάθουν τη γλώσσα σύντομα.

Είναι δύσκολο να φοράς τη φανέλα της Κάλιαρι, εκπροσωπείς όλο το νησί. Προσπάθησα να τους πάρω στον Ολυμπιακό, αλλά η Κάλιαρι ήταν πιο γρήγορη. Ο Λισάντρου είναι στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ