Παναθηναϊκός : Μαγνητική στον αστράγαλο ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός : Μαγνητική στον αστράγαλο ο Σένκεφελντ

Εκτός προπόνησης έμεινε σήμερα ο Μπαρτ Σένκεφελντ, καθώς ο Ολλανδός στόπερ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική.

Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στη σημερινή προπόνηση της ομάδας λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, το οποίο αποκόμισε από τη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός από το σημερινό πρόγραμμα του «τριφυλλιού» και αναμένεται να περάσει από μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς του στον αστράγαλο.

Η προπόνηση της ομάδας έγινε σε δύο γκρουπ, καθώς όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Πέμπτης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Την προσοχή τους στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό το απόγευμα της Δευτέρας έστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, την επόμενη του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Πράσινοι προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ το πρωί της Παρασκευής. Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Πέμπτης έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε προθέρμανση και ασκήσεις τακτικής.

Εκτός έμεινε ο Σένκεφελντ λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και ο Ολλανδός αμυντικός θα υποβληθεί σε μαγνητική. Θεραπεία έκαναν οι Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μπεκ και Σαβιέρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ