Άρης : Ατομικό πρόγραμμα ο Ματίγια

Άρης : Ατομικό πρόγραμμα ο Ματίγια

Ο Ισπανός μέσος δεν πήρε μέρος ούτε και στη σημερινή προπόνηση και οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό μειώθηκαν σημαντικά.

Ο Χαβιέ Ματίγια δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης και η συμμετοχή του στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη. Ο Ισπανός μέσος ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης , εξαιτίας των ενοχλήσεων που νιώθει στην ποδοκνημική.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (21/02, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα πετάξει το απόγευμα για την Αθήνα).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ταχύτητες, επιθετική ανάπτυξη και στατικές φάσεις) με τον Χαβιέ Ματίγια να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα επανένταξης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ