Καρυπίδης: «Απειλούν την ζωή μου και την οικογένεια μου»

Καρυπίδης: «Απειλούν την ζωή μου και την οικογένεια μου»

Καταγγελίες - σοκ από τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης , που τονίζει οτι θα στραφεί στην δικαιοσύνη ενώ αναφέρεται και στον πόλεμο που δέχεται η ομάδα του.

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες που έκανε με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άντρας του ποδοσφαιρικού τμήματος αποκάλυψε οτι δέχεται απειλές για την ζωή του και για την ακεραιότητα της οικογένειας του, κάνει λόγο για απόπειρες εκφοβισμού σε βάρος του πριν από κάθε αγώνα των κιτρινόμαυρων, ενώ αναφέρθηκε και στον πόλεμο που δέχεται η ομάδα του. Ο Θόδωρος Καρυπίδης ξεκαθαρίζει, επίσης, ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη το επόμενο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αρης, έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφία από μήνυμα που δέχθηκε και στο οποίο ο αποστολέας τον προτρέπει να προσέχει για τη ζωή του: «Σε ότι σου έχω πει για το τέεμα και τον διαιτητή σου έλεγα αλήθεια. Τώρα πρόσεχε για τη ζωή σου, θα φας σφαίρες»!

Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση:

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον ΑΡΗ και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ