«Βόμβα» στην ΑΕΚ : Ο Λυσάνδρου έθεσε την παραίτησή του στον Μελισσανίδη!

«Βόμβα» στην ΑΕΚ : Ο Λυσάνδρου έθεσε την παραίτησή του στον Μελισσανίδη!

Ετοιμος να αποχωρήσει από την ΑΕΚ ο Μηνάς Λυσάνδρου!

Βόμβα μεγατόνων στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με τον Μηνά Λυσάνδρου να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport, ο πρώτος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ έθεσε την παραίτησή του στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τον τελευταίο καιρό, υπήρξαν πολλές φήμες για διάσταση στις απόψεις και αποστασιοποίηση του Λυσάνδρου από την ΑΕΚ, με τον ίδιο να ρίχνει τη… βόμβα, θέτοντας την παραίτηση στη διοίκηση του συλλόγου.

O 41χρονος βρίσκεται στην Ένωση από το 2016 και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ανέλαβε την ευθύνη για κάποιες αρνητικές καταστάσεις εντός του συλλόγου, ενώ διαφωνεί με τις κινήσεις κάποιων στελεχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Πλέον, τον τελευταίο λόγο έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ μένει να φανεί το πότε θα αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους» ο Λυσάνδρου. Τρία ενδεχόμενα υπάρχουν στο τραπέζι. Ειτε να γίνει τώρα αποδεκτή η παραίτηση, είτε να φύγει στο τέλος της σεζόν, ενώ φυσικά δεν αποκλείεται και το σενάριο να γίνουν προσπάθειες από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να μεταπειστεί.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Λυσάνδρου έχει παραιτηθεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν, με τον Μελισσανίδη να τον κρατάει στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται, πως πριν από μερικές μέρες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν πέσει σε μια αδιανόητη γκάφα, καταθέτοντας τη δεύτερη δόση της μεταγραφής του Λιβάι Γκαρσία σε fake λογαριασμό. Την τελευταία στιγμή, αποφεύχθηκε το κάζο και δεν αποκλείεται, η παραίτηση του Λυσάνδρου να συνδέεται με την υπόθεση.

Αναμφίβολα, είναι μια εξέλιξη που δημιουργεί… τριγμούς στο εσωτερικό της ΑΕΚ, με τον πρώτο αντιπρόεδρο της ομάδας να βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ