Ολυμπιακός : Δύσκολο για Ταχτσίδη με Πανιώνιο

Ολυμπιακός : Δύσκολο για Ταχτσίδη με Πανιώνιο

Ο διεθνής μέσος των ερυθρόλευκων, Παναγιώτης Ταχτσίδης εξακολουθεί να έχει πόνους στα πλευρά και θεωρείται δύσκολο να προλάβει το ματς με τον Πανιώνιο. Ο παίκτης έλεγε πάντως χθες στο Ρέντη, πως θα κάνει ότι μπορεί για να παίξει κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Τι γίνεται με Φορτούνη και Μιραλάς.

Ο Ολυμπιακός τέλειωσε λαβωμένος το ματς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, με το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων να έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών παικτών της πειραϊκής ομάδας. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο συγκεκριμένο ματς, με τους Φορτούνη, Μιραλάς και Ταχτσίδη να βγαίνουν νοκ άουτ. Σε ότι αφορά λοιπόν την κατάσταση των τραυματιών, ο Ταχτσίδης είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού έχει πόνους στα πλευρά και αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με τους κυανέρυθρους είναι λίγες. Ο γιατρός της ομάδας του λιμανιού, Χρήστος Θέος θα εξετάσει και σήμερα τον διεθνή άσο για να διαπιστωθεί η κατάσταση του και αν θα είναι στην διάθεση του προπονητή του. Με βάση όμως την εικόνα του Ταχτσίδη, είναι πολύ δύσκολο αν όχι απίθανο να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως έλεγε χθες στου Ρέντη, παρά τους έντονους πόνους, πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου να δώσει το παρών.

Φορτούνης και Μιραλάς

Σε ότι έχει να κάνει με τον Κώστα Φορτούνη το ευχάριστο είναι πως ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού γλίτωσε την μεγάλη ζημιά. Ο επιτελικός μέσος των πειραιωτών θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα φανεί μέσα στις επόμενες δυο μέρες αν ο Γκαρθία μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του Φορτούνη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. Τέλος αναφορικά με τον τραυματισμό του Κέβιν Μιραλάς, ο Βέλγος αισθάνονταν πόνους χθες στον αριστερό ώμο αλλά έλεγε στους συμπαίκτες του πως θα κάνει ότι μπορεί για να είναι έτοιμος στο κυριακάτικο παιχνίδι με τους κυανέρυθρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ